2026 4. kitabı
DİKKAT ÖMER EGE ZORLU'YA AŞIK OLABİLİR NEDEN GERÇEK HAYATTA YOK DİYE SORGULAYABİLİRSİNİZ !! 3391’i okurken fark ettim ki Ege sadece bir karakter değil, bir hayal aslında. Sevdiğinde yarım sevmeyen, susarak bile sevdiğini hissettiren, İzmir'e bakarken bile onu düşünen bir adam… Ege'nin sevgisi öyle büyük ki insan okurken "böyle seven biri gerçekten var olabilir mi?" diye soruyor kendine. Sayfalar ilerledikçe kalbim doldu, bazı yerlerde durup nefes almak zorunda kaldım. Çünkü bu kitap bana, sevilmenin ne kadar kıymetli ve ne kadar zor olduğunu hatırlattı. Kitabı bitirdiğimde aklımda tek bir soru vardı: Neden gerçek hayatta Ege yok? 3391, aşkın en saf, en derin ve en acı halini kalbime bıraktı. Kitabın Konusu Üniversite çağındaki iki kişinin blog üzerinden başlayan aşk hikayesini anlatıyor. Lise'de asosyal olan bir kız ile yaptığı bir kazadan dolayı ülkesinden uzakta yaşayan erkeğin, mesafeleri aşan hikayeleri sade ve akıcı bir dille anlatılmış. Kitap iki seri halinde bu kitabı bitirdiğim gibi hemen ikinci kitaba başladım. Aynı zamanda hikayesi film olarak da çekilmiş. Sevginin gücünü, iletişimsizliğin güzel olabilecek neleri yok ettiğini anlatan bir gençlik romanı. Kesinlikle okuyun okutun !!
3391 KilometreBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 201821,3bin okunma