𝚈𝙰𝚁𝙰𝚂𝙸 𝚂𝙰𝙺𝙻𝙸
Herkese Merhabalar...
Sizlere çok severek okuduğum bir kitap ile geldim.
Yazardan okuduğum 5.kitap ve yine su gibi akıp gitti.
Her kitapta biraz ve biraz daha seviyorum...
Akıp giden kurgusu, karakterler arası bağ , yan karakterler ile güç katması, verilen mesajlar ile gönlümüzü kazanıyor.
Güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, emin adımlar ile yürüyen kadınları yazması tabi ki en başı çekiyor.
Ulu Önder Atatürk ve onun bize kazandırdıklarının da unutulmaması gözümde değerini katlıyor da katlıyor.
Leyal Demir & Devran Kerem Bozkurt
Savcı & Üsteğmen
Leyal zengin ve soylu ailesin çirkin ördek yavrusudur.
Neden mi öyle onlara benzemediği için aslında öyle de güzel ki ama onu öyle inandırmışlar ki kendini de öyle görmeye başlamış.
Ailesinin verdiği imkanlar yerine ki babası her durumda destekçi ve yanındayken annesi abisi ve ablası ise resmen zorbalık yapmış ama Leyal kendi ayakları üzerinde durmayı seçip savcı olmuş.
Onların her geçtiği yere yükseldim ya neyse onlara daha fazla prim vermeyeceğim.
Sizi hiç sevmedim hiiihhh.
Leyal son görevinde çocuk kaçakçılığı ile uğraşan bir örgütün damarına basınca hayatı tehdit altına giriyor.
Onu korumak için ise hemen acil plan devreye giriyor.
Koruma görevi ise Gökbörü Timi'nin gözü kara, tuttuğunu koparan, dosta neşe, düşmana ateş saçan Üsteğmen Devran Kerem Bozkurt'a verilir.
İkisi aynı yerlerde bulunması ve kalıbına uyması için de nişanlılık rolü yapacaktır.
Eee bu kolay mı olacak tabi ki hayır.
Leyal nasıl olur derken Devran onun kendini ona yakıştırmadığını düşünür ki aynı şeyi Devran düşünür.
Leyal kendine güvensiz olunca kabuğunu kırmak da zaman alacaktır.
Ama aşk öyle bir şey ki nerden geldiği belli olmayan bir kurşun misali ne kadar asker olsan savunma bilsen de o seni bulunca anlamsız kalır.
Onlar için de zor günler olacak ama adım adım mutlu sona gitmek için de yaşanacaklar yaşanacak...
Size de onları okumak kalacak.
Kitap sizi bekliyor.
#yarasısaklı #seldacacomments #reklam değildir.