SELİN ŞAFAK~ZİHİN SARKACI~
Selam.Bugün sizlere selinsafakkaleminden #adsızserisi ‘nin ikinci kitabı ile geldim.Son sayfayı kapatıp derin bir nefes alıp ben ne okudum dedim.İkinci kitap soluksuzca devam ediyor.Plan içinde planlar,ihanet içinde ihanetler,sır içinde sırlar bir ara ne oluyoruz arkadaş bu kadarı da çok değil mi yahu dedim.Tamam bizim Adsız’ımız zaten çoook zeki bir adamdı onu biliyorduk da genlerinin de geldiği yerin sağlamlığını öğrenmiş olduk. Bir noktadan sonra artık ben Adsız’ın yaptığı planları tahmin etmeye çalışmaktan vazgeçtim çünkü onun gibi düşünmek imkansız. Bu kitapta Adsız’a olan hayranlığım o küfürbaz ağzına rağmen daha da arttı,Ferah’a çok kızdım tamam kendimi yerine koymaya çalıştım evet haklı olduğu yerler vardı ama yahu adam tüm aidiyetlik duygusuyla sana geldi bana aile ol dedi ne olur olsaydın?Kitaba yeni giren Teo karakterini de çok sevdim bu arada umarım ondan da bir yamuk çıkmaz.Soluksuzca okuduğum,temponun hiç düşmediği şahane bir okuma oldu benim için.Şimdi sırada üçüncü kitap var en yakın zamanda onu da okuyacağım.Böyle ajanlı,bol aksiyonlu,yüksek tempolu, içinde aşkta olan bir kitap arıyorsanız bu seriye mutlaka bir şans vermelisiniz. uyarısını da yapmak isterim.
Adsız son çıktığı görevde yaralanmış hastanedeydi ve Saygın yanındaydı. Saygın, Akif görevinin tamamlandığını ve artık Ferah’tan ayrılması gerektiğini söyler.Adsız bunu asla kabul etmez ve bu kez saygın daha büyük oynar ve hafızasının sildirileceğini söyler.Ama onlar hiçbir şey yapamadan geçmişin gölgesinden öldü bilinen babası tankla tüfekle gelir ve Adsız’ı oradan çıkarır.Diğer taraftan da İstanbul’dan Ferah’ı aldırır. Şimdi Adsız ve Ferah yan yanadır ama durumlar hiçte güzel değildir.Adsız bir taraftan anne ve babasıyla yüzleşirirken diğer taraftan da Ferah’a anlattığı gerçekler yüzünden ilişkileri bir çıkmazın içerisine girer. Ferah kendisine söylenen yalandır kabul etmez üzerine bir de babasının ölümüyle Adsız’ı asla affetmemmeye karar verir.Hamile olan Ferah hastaneye gittiği gün Adsız’ı ihbar eder ve Adsız tutuklanırken o da kaçmayı başarır. Bu hareketiyle Adsız’ın sınavından sınıfta kalır.Ülkeye dönen Adsız artık yeni kimliğiyle
bambaşka biridir.