#spoiler içerebilir #
2026 4. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2026 00:43
liz ve raahosh (benim için ramoş afahsha) çiftinin anlatıldığı kitapta, liz tam bir ateş parçası. lafını esirgemeyen, inandığı şeyler için gözünü karartıp cesur olabilen bir kadın. ramoş, küçükken babasının hatası yüzünden zorluklarla büyümüş kimsesiz uzaylı. birbirlerinin ruh eşi olduktan sonra ramoş aslında iyi niyetle liz'i kaçırıyor fakat bu kabilelerinin misyonuna aykırı bir durum. ikili eş bağı yüzünden liz her ne kadar istemese de ayrılamıyor ve aralarında derin bir çekim başlıyor. bir süre sonra yakalanan çifte kabile reisi ceza veriyor ve ramoş kabileden atılıyor. eşini kaybeden liz her türlü tehlikeyi göze alıyor ve ramoşu kurtarmak için akıllıca bir plan yapıyor. inanılmaz kafa patlatıp okunacak bir kitap değil ama kesinlikle eğlenceli ve akıcı bir kitap, çok kısa sürede bitirdim. hem lizin dik başlılığına hem ramoşun o kocaman cüssesinin altında yatan merhametli adama hayran oldum. yazar smut sahnelerini de diğer bölümleri de bence çok iyi yazmış. serinin diğer erkeklerini bilmiyorum ama ramoşu kimse geçemeyecek sanırım. keyifli okumalar
Barbarian AlienRuby Dixon · Berkley · 2020303 okunma