2026 7. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2026 21:19
Hislerimi yazıya dökmekte fazlasıyla zorlanıyorum. Bittim, tükendim, enerjim kalmadı son sayfaya geldiğimde gerçekten de enerjim kalmamıştı. Kitap kendini o kadar heyecanla ve ihtiyaçla okutuyor ki son sayfaya gelince sayfayı çevirmeye bile haliniz kalmıyor. Fisher sen hayatımda okuduğum en inanılmaz ve unutulmaz erkek karakterlerden biri olacaksın. Saeris ise ne zamandır okumayı özlediğim o gerçek gücü kendi içinde bulan kadın karakterlerden biri. İkisi birleşince ise ortaya dayanılmaz bir uyum çıkmıştı. Bir noktada ağladım çünkü dayanamadım. Ahhh ahhh! Ana karakterler kadar yan karakterlerin diyalogları ve tavırları da mükemmeldi hepsinin kendi hikayesi olması çok özeldi öylesine hikayeye eşlikçi olsunlar diye olan işleri bitince ortadan kaldırılan tarzda değillerdi asla. Kendi kitapları olsa kenlikle okuyacağım tarzdaydı bu sebeple yazara saygılarımı sunuyorum ortaya çıkardığı eser beni gerçeklikten uzaklaştırıp harika betimlediği bütün mekanlarda dolaşmamı sağladı. Çok güzeldi eğer elinizde bulunmuyorsa kesinlikle bir şekilde elde etmeniz elinizde bulunuyorsa da şans vermeniz gereken bir kitap. Kitap konusuyla tarzıyla ilgili çoğu şeyi kolaylıkla internetten veya incelemelerden öğrenebilirsiniz o sebepten duygu, düşüncelerimi ve hislerimi yazmak daha mantıklı geldi öyle işte. Okuyun!
QuicksilverCallie Hart · İndigo Kitap · 2025326 okunma