Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 29 Ocak 2026 23:22 Yetişkin kısımları hariç Russ ve Aurora’nın hikayesi okurken gerçekten beni yumuş yumuş hissettirdi.
İkisininde baba sorunları var ve bu yüzden kırıklarla sarmalanmış karakterlerdi.
İkisinin bu sorunları aşmalarını okumak benim için gerçekten çok güzel bir andı.
Babalarına ve özellikle Aurora’nın babasına inanılmaz sinirlendim. Karşımda olsa bir güzel suratına patlatırdım.
Aurora babasının hissettirdikleri yüzünden kırgın olsada çok güzel bir ilişkiye sahip olup bunu aşabildi ve bir karakter olsada onunla gurur duyduğumu hissettim.
Russ ve babasının ilişkiside bir o kadar zehirli sarmaşık hissiyatlıydı. Fakat bir yerden sonra babasının kendisini toparlayıp düzeltmeye çalışması artı puan kazandırttı.
Kamp ortamını çok sevdim. İlk kitaptan olan karakterleri çok görmesem bile bu kamp sayesinde başka eğlenceli karakterle tanışıp onları sevdim.
Kitapta yansıtılan arkadaşlık ilişkisi gerçekten çok güzel. Birbirlerinin kan bağı olmaksızın aileleri olması okurken insanı duygulandırıyor
Karakterler bir şekilde kendilerine bağlıyorlar ve ben kitabı bitirince onlara doyamadığımı hissediyorum seriyi bitirmek istemiyorum ama üçüncü kitabıda merak ettiğin için hemen başlayacağım