2026 4. kitabı
Dikkat spoiler içerebilir! Tamam, bu kitabın birinci kitaptan çok daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Baş karakterlerimiz arasındaki ilişki, yan karakterlerle olan bağımız vs. bunlar kesinlikle çok daha iyi aktarıldı. Evet seriyi bırakmam şuan daha zorlaştı ve diğer kitapları da sırasıyla okuyacağım. Fakat yine de yakınmak istediğim şeyler var. Bence bu seri genel olarak çoook ama çok yavaş ilerleyen bir seri. Her şey hızlıca olsun bitsin tabi ki istemiyorum. Ama küçükte olsa bir savaş olsun be kardeşim. Seride bence büyük savaş tamamen en sona bırakılmış, ama daha neyle savaşacağımızı bile bilmiyorum. Kaderler henüz ortaya çıkmadı ve onlara dair bir fikrimiz yok. Elbette her şeyi sindirerek okumak güzel ve daha anlaşılabilir ama bence bu kadar da yavaş bir olay örgüsü olmamalı bence. Hadi dedim kitabın sonunda artık bir savaş göreceğiz galiba, ama yine olmadı bu sefer de gizli bir şehir buldular ve kitap bu şekilde bitti. Ben artık açıkcası daha çok şey görmek istiyorum, Sofie'nin amacını, kaderleri vs. daha çok öğrenmek istiyorum. Romeria sevdiğim bir baş karakter ama herrkesi kurtarmak istemesi bana biraz şov geliyor artık. Zander bence çok aklı başında bir karakter çünkü hem çok aşık hem de çok iyi bir kral ve krallığını ihmal etmiyor. Bu konuda diğer kitaplardaki baş karakterlerden ayrıldığını düşünüyorum. Elisaf favori yan karakterim. Jarek karakterini de biraz sevmiş olabilirimm. Bu seriden daha çok şey bekliyordum, biraz beklentilerimin altında kalmış olsa da okumaya devam.
Kan ve Taşın LanetiK. A. Tucker · Artemis Yayınları · 2024183 okunma