Sıkıldım iyice
·%62 (350/560 syf.)·
Kitapla ilgili bir şey düşünemiyorum 250 sayfa okudum hala ne olacak olay ne şimdi diye bakıyorum. Yani arada hoşuma giden cümleler oluyor ama kitaba başladığımdan beri “Bunun hayatlarında nelere mal olacağını bilmiyorlardı” “Bu yola girmenin hayatlarını nereye savuracağını düşünemezlerdi” “Bu kişinin hayatlarında ne kadar önemli olacağını bilemezlerdi” cümlerrini okuyup okuyup ha şimdi öğreneceğim ha öbür sayfada okuyacağım diye diye yarıladım gitti. Bu kadar ilerlemeyen bu kadar aynı çerçevenin içine sıkışıp kalmış kitapları bi yerde bırakıyorum artık ama ismini de çok duydum dayanayım diyorum. Yok! aynı zamanda Suç ve Ceza yı okumaya başladım uyumak istemiyorum okumak için ki roman dediğin hikaye dediğin elinde sürünmez bi insanın yutar gibi okursun hem bitirmek istersin hem bitinceüzülürsün. Arada Paramparçayı okudum öğlen başladım 150 sayfa kitap akşam olmadan bitti bırakamadım yemek yerken aklımdaydı ne olacak diye. Yapmayın etmeyin hem iş, hem ev, hem annelik, hem sosyal hayat, hem kişisel bakım derken kitaba akşamlarımızı veriyoruz ama buna değsin lütfen Ekleme: 350. Sayfada bıraktım! Yırumlara baktım benim gibi düşünen ve zorla bitiren insanlar hep pişman o yüzden 200 sayfa daha okumaya dayanamayacağım
Düğümlere Üfleyen KadınlarEce Temelkuran · Everest Yayınları · 20204,795 okunma