·518 syf.····Okunma: 03 Şubat 2026 00:00 Kitap bence abartıldığı kadar vardı. Heyecanla okudum ve sıradaki kitaba hemen başlamak istiyorum. Kitaba ilk başladığım zaman betimlemeler beni çok yormuştu ama zamanla kitabı okudukça alışıyorsunuz ve bence gereksiz olmadıklarını fark ediyorsunuz.
Kitabın konusuna biraz değinirsek; Lina, babasının ölümünden kendisini sorumlu tutan baş kadın karakterimiz. Ailesine bakmak için günlük işlerde çalışıyor ve hem annesine hem de küçük kız kardeşine bakmaya çalışıyor.
Bir gün annesine gelen bir telefon sayesinde aslında mezardaki kişinin babası olmadığını öğreniyor ve savcıyla konuşmaya gidiyor. Aynı gün, babasının o mezardaki adam olmadığını ortaya çıkaran adli tıp uzmanı Aral’la tanışıyor; yani baş erkek karakterimizle. Lina bu olaydan ne kadar ailesini korumak ve kaçmak istese de başaramıyor ve bu olayı çözmeye karar veriyor. Bu süreçte Aral’la birlikte hareket etmeleri gerekiyor ve olaylar bu şekilde başlıyor.
Kitabın sonu heyecan verici bir şekilde bitti ve kitapta şu an açıklanamayan bir sürü sır var. Bu da seriyi daha da heyecanlı kılıyor. Hemen bitirip her şeyi öğrenmek istiyorum gerçekten.