2026 9. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2026 16:58
Madem böyle şeylerin vardı niye söylemiyorsun L. J. Shen? Karanlık romantizm sevdanı anlıyorum ama bu kadar sevimli kitaplar yazabiliyorken arada aydınlık tarafa da uğra lütfen. Aslında bu yazar hakkında derin düşünceler içindeydim. Çünkü sorsanız sevdiğim bir yazar olduğunu söyleyeceğim hâlde, bu kitabına gelene kadar okuduğum beş kitabından sadece birini sevdiğimi fark ettim. Kalan üç kitabını sevmezken birini de yarım bırakmışım. O zaman niye bu yazarı seviyorum diye sorguluyordum ki bu kitabına başlayınca niye sevdiğimi hatırladım. Müthiş etkileyici bir kalemi var. Üstelik bu sefer kurgusu ve karakterleri de bebek gibi olunca kitabı beğenmemem mümkün olmadı. Grant yazarın şimdiye kadar yazdığı tüm erkek karakterlerden fersah fersah uzaktı. L. J. Shen'den yeşil bayrak bir erkek okumak şaşırtıcı olsa da hoşuma gitti. Böyle güzel seven adamlara bayılıyorum. Layla desem, çiçek gibiydi. Tüm yaşadıklarına rağmen ışıl ışıl parlamaya devam etmesi ve Grant'a olan yaklaşımı çok güzeldi. Bu ikili sürpriz hamilelik sürecini de gayet iyi yönetti ve dünyanın en tatlı çifti seçildi ben tarafından. Kitabın uzunluğu da tam ayarındaydı. Ne aceleye geldi ne sıktı. Tadında başlayıp biten, mis gibi bir kitaptı.
Petty in PinkL. J. Shen · Montlake Publisher · 20265 okunma