2026 7. kitabı
Bugün size elimden bırakamadığım bir kitaptan bahsetmek istiyorum: Rip Akıntı: Hayat Yazar Murat İsfan Korkmaz, öyle bir anlatım tarzı kullanmış ki kelimeler adeta bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçiyor. Mirza’nın peşinden ülkeden ülkeye savrulurken, bir yandan da "Değerlerim için neleri göze alırdım?" sorusunu kendinize sormadan edemiyorsunuz. Hüzünlü ama bir o kadar da güçlü bir hikaye. Hafta sonu planınıza bu sürükleyici macerayı eklemeyi unutmayın! Gelin şimdi biraz konusunu inceleyelim: Hayatta bazen ne kadar çabalarsan çabala, akıntı seni gitmek istediğin yerin tam tersine sürükler. Tıpkı bir "Rip Akıntısı" gibi... Hayat, sadece bir aksiyon romanı değil; bir babanın fedakarlıkları, 6 ülkeye yayılan devasa bir macera ve hayatın sert gerçekleriyle bir yüzleşme hikayesi. "Panik yaparsan batarsın, akıntıya teslim olursan hayatta kalırsın." Sinematik anlatımıyla okurken kendinizi bir film karesinin içinde bulmaya hazır olun. Mirza Dadalıoğlu’nun dünyasına davetlisiniz. Sana puanım 10/10.
Rip Akıntı: HayatMurat İsfan Korkmaz · Bengisu Yayınları · 2025119 okunma