2026 22. kitabı
Okunma: 05 Şubat 2026 14:30
Bir sürü boşluk tutarsızlık yada soru işaretleri olsa da ne okuyorum ben diye diye sayfaları geçtiğim bi kitaptı. Bittiğinde aşırı gerilmiş diken üstünde durumdaydım. Öyle bir sonla bitti ki sanırım ikincisi de çıkacak ama okuyabilir miyim bilmiyorum Belki de üst üste bir kaç tane bu tarz kitap okuduğum için beni gerdi bu kadar araya hafif bi şeyler almak lazım Kızımız bi cinayet yüzünden polisten kaçtığı için ıssız bi adada bulunan bi malikane de çocuk bakıcılığı işini kabul ediyor beni burda kimse bulamaz diye ama neyin içine düştüğünü bilmiyor tabii Eve yerleştikten sonra patronuyla tanışıyor ama güya küçük kızı bulaşıcı bi hastalıktan karantina da evde ki diğer tek hizmetçi de birkaç gün sonra kızı tedavi ettirmek için evden ayrılıyor böylece kızımız ve patronu evde başbaşa kalıyor sonra başlıyor bol gerilimli psikoloji bırakmayacak olaylar olaylar. Kızın başına gelen kafayı yedirtecek her olaya aşırı uyum sağlaması bi tık ütopik gelse de kitapta ki gerilim asla hız kesmiyor. Son sayfaya geldiğiniz de cidden ne okudum ben yaaaa diyerek bitiriyorsunuz kitabı türü sevenler için kesinlikle tavsiye ederim.
The KeyholeGigi Styx · Hangover Books · 20265 okunma