2026 4. kitabı
@tmloganauthor kaleminden #kızım Yazarın, okuduğum 3.eseri ve her bir eserine bayıldım Aslında Şubat ayı okuması olan kitabımı,merakıma yenik düşerek Ocak ayının son günlerinde okuyup bitirdim. Bu tarz kitapların hastasıyım zaten. Bir de yazarın kalemi iyi olunca resmen su gibi akıp gidiyor kitap. Ben yazarım kalemini çok sevdim. Umarım diğer kitapları da bir an önce Türkçe'ye çevrilir. Bu konuda The Kitap Yayınları na güveniyorum. Bizi fazla bekletmeyeceklerini ümit ediyorum Gelelim kitabımıza. Öncelikle şunu belirteyim #anne #rüyaev ve #kızım bir seri değil. Birbirinden tamemen bağımsız 3 farklı eser. O yüzden istediğiniz kitabı, herhangi bir sıralamaya koymadan gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz. Kitabımızın konusuna gelecek olursak; Lauren Wingfield,tek başına iki çocuk büyütmüş fedakar bir annedir.Üniversitede birinci sınıf hukuk okuyan 19 yaşındaki kızı Evie ve küçük oğlu Lucas ile yıllardır tek başına ilgilenmiştir. Dönem sona erdiğinde,Lauren heyecanla kızını üniversiteden alıp eve getirmek için yola çıkar. Ancak kızının kaldığı yurda vardığında dehşet verici bir gerçekle karşılaşır:Evie'nin odasında başka biri yaşamaktadır ve Evie haftalardır orada değildir.Üniversite kayıtlarından Evie'nin okulu bıraktığı ortaya çıkar,ama kimse onun nerede olduğunu bilmemektedir. Lauren,küçük oğlu Lucas'ı da yanına alarak Londra'nın karanlık sokaklarında,tehlikeli ve bilinmez bir arayışa atılır.Kızını bulmak için her şeyi göze alır;ancak her yeni ipucu,gerçeğe değil daha derin yalanlara ve sırlara açılır. Geçmişten gelen karanlık olaylar,aile bağları, güvenin sarsılması ve bir annenin sınır tanımayan içgüdüsü ön plandadır. Kitap,"ebeveynlerin en büyük korkusu"nu merkeze alarak soluksuz bir gerilim yaratıyor:Çocuğunun güvende olduğunu sanırken aslında büyük bir tehlikenin ortasında olduğunu öğrenmek Kitap,hızlı akan bir kurguya sahip;okuru sürekli merak içinde tutuyor. Özellikle anne-kız ilişkisi,yalanlar, sırlar ve "bir ebeveyn çocuğunu korumak için nereye kadar gider?" sorusu derinlemesine işlenmiş. Gerilim ve psikolojik derinlik sevenler için kesinlikle tavsiyemdir
KızımT. M. Logan · The Kitap · 2025149 okunma