Bu kitap neden bu kadar abartıldı??
2026 33. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2026 19:32
2025 yılının en çok abartılan ve en çok sevilen kitabı Ebedî Rekabet bana göre bu kadar abartıyı hak ediyormu? Kesinlikle hayır. Abartılmayı geçtim bu kitap Dördüncü Kanat ile kıyaslandı. Tabii bana göre dördüncü kanatın yanından bile geçemez. Çünkü o kitap benim için 10/10 bir kitaptı. Ama maalesef smut çok olduğu için 1 puan kırıp 9 puan vermiştim. Öncelikle kitapla bir bağ kuramadım maalesef. Kitaptakı duygular bana geçmedi ve karakterlerle de bağ kuramadım. Kitabın yazım dilini ise kesinlikle beğenmedim. Ana karakterin dilinden olsaydı çok daha iyi olurdu. Ama maalesef kitap yazarın dilinden yazılmış. Binevi ilahi bakış açısı gibi yazılmışda denilebilir. Fantastik öğeler çok yoktu. Aksiyon ise sadece son sahnelerde biraz çoğaldı. Ama bunlara bakmayarak kitabın aurası çok güzeldi. Okurken garip bir şekilde huzurlu hissetiriyordu. En önemlisi ise toksik ilişkili çiftler ve smut sahneler yoktu. Iris ve Roman'ın ilişkisi aşırı tatlı ve softdu. Size klasik kitap çifti okuyormuşsunuz gibi hissettiriyordu. Yan karakterler iyiydi. Özellikle Attie'i çok sevdim diyebilirim. Genel olarak güzel olsada muhtaşem bir kitap değildi yani. Benim biraz hayal kırıklığına uğramamın nedeni bu kitabın çok abartılması yüzünden beklentimi aşırı yüksek tutmam. Ha birde dördüncü kanata rakip kitap falan gösterildiği için ben onun kadar iyi bir şey okuyacağımı sanmıştım. Aslında siz beklentilerinizi aşağı tutarsanız baya seversiniz bence. Kitabın sonu o kadar da meraklı yerde bitmedi ama ben yinede 2ci kitabı hemen okumaya kaçıyorum. Okumak isteyenlere keyifli okumalar >3
Ebedî RekabetRebecca Ross · Olimpos Yayınları · 20241,238 okunma