Arcven EfsaneleriSerion
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Fantastik kurgularla aranız nasıl? Bu türde okumalar yaparım, belki çok sık değil ama ara ara okurum. Ama bu kitap bu tür için çok farklı ve ilgi çekici geldi bana. Çünkü genelde fantastik türde kitap okurken ya uzun seriler ya da tek bir konu ve hikaye çevresinde gelişen olaylara alışmışız. Yazar bu kez herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve tek bir kahramanın gözünden olayı anlatmaktansa 15 farklı hayattan ve pencereden anlattı bizlere.
Bazı hikayede kendinizi bir sırrı keşfederken buluyorsunuz, bazen bir savaşın ortasında yer alıyorsunuz bazen de iyi ile kötünün mücadelesine şahit oluyorsunuz. Yani Arcven dünyasında her öyküde farklı parçalara denk geliyorsunuz. Yazar bizleri tek bir konuya hapsetmek yerine bakış açımızı değiştirecek bir keşfe çağırıyor.
Hani bazen insan okumaktan bile yorulabiliyor ya işte bu kitap o anda size ilaç olabilir. Çünkü her hikaye sonunda dinlenme molaları vererek okumayı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ben severek okudum ve tavsiye ederim.