2026 44. kitabı
𝙋𝙚𝙧𝙞 𝙇𝙞𝙙𝙚𝙧𝙞 𝙴𝙼𝙱𝙴𝚁𝙼𝙴𝚁𝙴 𝚂𝙾𝚈𝙻𝚄𝙻𝙰𝚁𝙸 Herkese Merhabalar... Sizlere severek okuduğum#embermeresoyluları serisinin ikinci kitabı ile geldim. Serimiz 5 kitap olacak ve kısa sürede ikiye de kavuştuk. Bence diğerleri için de çok beklemeyiz diye düşünüyorum. Yani ben inşallah diyeyim de. Yine baskısı şahane, renkler yıkılıyor ve tabi konu da öyle. Evet savaş ekseninde çok döndük neredeyse öyle geçti diyebilirim ama hepsi de gerekliydi. Eee asıl olaylar kitabın sonuna saklanmış. Zaten böyle olmasını da kim istemez ki. Hemen üç gelsin dedik mi hem de nasıl? Son 60-70 sayfada neler gördük neler? Heyecan tırmandı ve soluksuz da okundu. Kurguya bir kez daha hayran kaldım. Ne seri ama Bakalım şimdi spoiler olmadan neler yapabilirim. Zira okuyup siz bulun, size de süprizler kalsın isterim. Bu seri de lazım olan da o Aaa unutmadan yetişkin okurlar için olduğunu yazalım... Okuyanlar bilir sıradan bir hayatı var gibi görünen Elowyn kaçırılmış kral ve kraliçenin huzuruna getirmişti. Kral ve kraliçenin oğlu suikaste kurban gidince de taht için bir varis gerekliydi. Elowyn de bu taht için mücadele edilecek Peri Yarışlarına katılacaktı. Evet bu devam kitabında katıldı. Ama ne katılmak. Kraliçe Trisa için Elowyn bir tehdittir kim bilir belki de kokuyu almıştır ki kraliçe çok akıllı bir kadın. Yarışta ona meydan okuyan, adaletsizliğe göz yummayan kızımızı hücreye atmaktan geri durmaz. Ondan sorumlu olarak da en sadık hizmetkârı Rush Vega'yı görevlendirir. Yarışma sırasında ise Elowyn'in soylu bir kan taşıdığı tabi ki ortaya çıkar babası kraldır ama bir kraliçe karşısında o da kızı da olsa yardımı kısıtlar. Neyse ki sonlara doğru bir atak yaptı. Elowyn'in annesinin kim olduğu ise tabi ki sırdır ama onu da öğreniyoruz ve şok şok. Eee kraliçenin de ağzı açık kalır. Ama verilen bir hüküm vardır. Elowyn'in ölmesi bunun için de ona aşık bir adamın seçilmesi Rush Vega... Ne mi olacak Elowyn en hem hayatta kalmak için savaşacak hem de yarışı kazanmak için peki sevdiği adam Rush onu kazanabilecek mi? Rush neden kraliçeye bu kadar bağlı? Ahh öyle şeyler olacak ki soluksuz okuyacaksınız... Keşke daha fazla şey yazabilsem okuyanlar bulun beni. Bizim kraliçemiz sensin Elowyn göster onlara. #perilideri #seldacacomments #reklam değildir.
Peri LideriLucia Ashta · Sonsuz Kitap · 202625 okunma