2018 96. kitabı
Yazarın bizlere en büyük mesajı burada 'Dikkat' ki diğer kitabın üstüne sadece bunu ekleyebileceğimi düşündüm. Oldukça dikkat gerektiren şeylerle mesaj veriyor aslında. Sevdim kalemini. Yazar şimdiden beni etkiledi ve buraya “Kalemini sevdiğimi söylemiş miydim” gibi bir cümle de ekleyebilirdim. Bayağı yerleşti bana bu dil. Yazarın bir ara kitabı bitirmesi bende kalp krizi yaptı resmen. Ben de diyorum ne oluyor, sonradan toparladık da normale döndüm. Son sayfaya geçin dediği yer değil, SON deyip bitirsemiydim dediği ve devam ettiği yer. Bayağı bildiğin herkesle dalga geçiyor ama hoşuma da gidiyor anlamadım yani. :) Yazarın sürekli olayın içinde kendi fikirlerini katması da garip ama alışınca hoş da geliyor. Bir müzikten ilk başta hoşlanmayıp sonra defalarca onu dinlemek gibi düşünün. (Bak yazar gibi konuştum) Toplamda 5 kitaplık bir seri (şimdilik bu kadar biliyoruz devam edeceği belirsiz) ve yanlış görmediysem 2 gün sonra başlayacak bir fuar var (ki fuar detaylarını bilmiyorum) bulabilirsem orada araştırabilirim. Bayağı tutulduğum bir yazar oldu. Şimdiden okumayı düşünürseniz –biraz da aklen sorununuz varsa- kaçırmayın ve okuyun derim. Cümleten mutlu akşamlar ve iyi okumalar..
Alcatraz Kötü Kütüphanecilere Karşı 2-Katibin KemikleriBrandon Sanderson · Akılçelen Kitaplar · 2017263 okunma