·192 syf.··Beğendi
···Okunma: 09 Şubat 2026 21:27 ᏕᏋᏝᎥᏁ ᏕᎧᏝᏗᏒᎥᏕ ~ᏕᏬᎥᏦᏗᏕᏖᎥᏁᎥᏁ ᏦᏗᏝᏰᎥ
Merhaba bugün sizlere severek okuduğum Raven Akademisi Serisinin Novella sizlere ile geldim. 1. 2. kitaplarda karakterleri yakından tanımıştık.
Ekipler hazır ve Yirmidördüncü Rekabet Günü oyunları başlıyor. Ethernia Krallığında geleneksel olan oyunlar iki akademi karşı karşıya gelmişti. Bu yıl Bay Harlow 1.sınıflardan Rowenan La ve arkadaşlarını seçmiş takim kaptanı olarak da başlarına Kant Tenebris'i getirmişti. Kant bunun altında elbette babasının bitmez tükenmez test deneylerinin olduğunun farkındaydı.
Bu mücadele öncekiler gibi değildi kan ve ölüm gerçekti. Darkstalkerslar ve Ravenler güç ve becerilerini ortaya koyacaktı. Takımlar arasında Damian ve Lena nın yakınlaşması Vladimir in içindeki duyguları hissetmesine neden olurken. Bu oyunların içindeki bazı etapların fazlasıyla tehlikeli ve tuzaklara dolu olması hepsini zorlayacaktı.Ama her ne olursa olsun ben Kant ve Rowenan ayrıca Lena ve Vladimir arasında ısınan havanın gerçeğin yansıması olarak gördüm::))
Novella özellikle diğer karakterlerinde bakışından okuduğumuz bir kitap oldu ve bence çokta güzel oldu. Hele o son yok mu..
Ahh devam kitabı hemen gelse dedim.
"Timini koru, rakibini yen,duygularını sustur."
𝐀𝐦𝐚 𝐛𝐚𝐳𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐡𝐥𝐢𝐤𝐞𝐥𝐢 𝐭𝐮𝐳𝐚𝐤, 𝐲𝐚𝐤ı𝐧ı𝐧𝐝𝐚𝐤𝐢 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐬ı𝐜𝐚𝐤𝐥ığı𝐝ı𝐫.