Puan vermedi·480 syf.····Okunma: 10 Şubat 2026 08:48 Debbie Macomberin kalemiyle hasret gidermiş oldum
Gül Limanı Oteli serisini bitirdikten sonra seri olmayan birkaç kitabını da okumuştum. Bu kez yepyeni bir serisinin kitaplarından birini okumuş oldum. Yazarımız seri kitaplar yazıyor ama serinin içinden birini okuduğunuzda ilk kitabı okumasanız bile hemen uyum sağlayabiliyorsunuz önceki serideki karakterler yan karakter olarak karşınıza çıkıyor ve onları da kısacık bi hatırlatma ile hiç tanımayanlara tanıtıyor. Bu seri de önceki gibi umut, yeniden başlama, hayatların düzene girmesi teması ile yazılmış. Bu kez kendimizi bir tuhafiyede buluyoruz. Lydia'nın dükkanı. Lydia dükkanın yanı sıra bir çorap kursu vermeye karar veriyor ve kursiyerleri emekli kütüphaneci Elise , ev hanımı Bethanne ve Lise öğrencisi Courtney. Yaşları ve karakterleri birbirinden bu kadar farklı olan 4 insanın yolları kursta kesişiyor. Her birinin farklı hüzünleri, kayıpları, umutsuzlukları vardı o dükkan hepsinin umutlarına giden yolculuğuna açılan kapı oldu. 4 farklı hayatı ayrı bölümlerle kısa kısa bölümlerle çok güzel anlatmış şu bölümü de okusam bu bölümü tamamlasam derken hızlı bir şekilde bitiyor. Okurken ve bittiğinde iyi hissettiren bir roman. Debbie güvenilir bir liman gibi özletiyor da kendini. Neyse ki bir sürü kitap yazmış ekibiyle birlikte. Daha okunacak çok kitap var nasip olursa