Puan vermedi·328 syf.····Okunma: 08 Şubat 2026 13:23 Bugün #embermeresoyluları serisinin ikinci kitabı Perili Lodero yorumumla geldim. Serinin baskılarını, yan boyamalarını ve karakter kartlarını çok beğeniyorum. Yayınevinin bu konudaki titizliği harika.
Serinin ilk kitabı Peri Varisi'nde Elowyn karakterini tanımış onunla kendimizi tehlikeli savaşçıların içinde yarışmada bulmuştuk. Elowyn, Emnerme Kralı'nın gayrimeşru kızı olduğunu öğrenir ve hayatı tehlikededir. Tahtın varisi olması kraliçenin ondan nefret etmesi için yeterliydi. Kraliçe onun ölümcül Peri savaşlarının katıldığı sonu ölümle biten turnuvaya katılmasını sağlar.
Elowyn’in güçleri yoktu, üstüne kraliçenin yaptığı büyü yüzünden kimse onu tanımıyordu. Elowyn her şeye rağmen savaşır ve nasıl olduysa üzerindeki büyük kalkar. Elowyn kraliçeye direnişini gösterirken babası kralın sessizliğinden üzülür. Ama ona destek olan bazı savaşçılar ve halk arkasındaydı.
Rush ise kraliçeye bağlıdır. Elowyn'i korumaya çalışırken kraliçeye yeminle bağlı olması onu zor durumda bırakıyordu. Bir taraf daha aşık olduğu kadın bir tarafta kraliçe.
Arenada karşı karşıya gelmeleri en zor andı. Rush'un çaresizliğini sonuna kadar hissediyorsunuz. Elowyn ise ona hiç güvenmiyordu. İkisinin imkansız aşkını okumak hem çok güzel hem üzücüydüm
İlk kitapta evrini ve karakterleri tanımıştık. Bu kitap heyecanı, aksiyonu, duygusal yönü ve imkansız aşkıyla çok güzeldi. Son sayfalarda ortaya çıkanlar kraliçenin bitmeyen öfkesi ve savaşlar derken devam kitabında neler olacak merak ediyorum. Fantastik sevenlere tavsiyemdir.