2026 9. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2026 22:23
Yazarın kitapları genellikle masal içinde masal tarzında. Ben henüz 3 kitabını okudum (Uzakların Şarkısı, Butimar ve bu). Açıkçası ben bu tarzı çok sevdim. Yavan bir hikaye sunmuyor. Dili sade ve akıcı. Şiirsel, insanın içine işleyen duygusal cümleler de mevcut. Yani okurken içinize dokunuyor, sizi alıp başka diyarlara götürüyor. Adeta bir kuş olup eski diyarlara uçuyor, bir evin kapısından girip, başka bir yerin penceresinden çıkıyorsunuz. Kitap hakkında yapılan en düşük yorumları da okudum. Nedense çoğunun, yazarın tarzına hakim olunmadığı için öyle düşündüğü kanısına vardım. Yazarın kalemi, insanı nostalji bulutlarında dolaştırıyor. Ayvaz ile Firuz, Maral, atışmaları, o güzel arkadaşlıkları, bir seyahatname gibi savaşın kollarında gezerken yaşadıkları.. Çok güzeldi bence. Hediye alınabilecek bir kitap. ** Kitabı okurken içinde bahsi geçen müzikleri değil, ferahnak makamında enstrümantal müzikler dinlerseniz kendinizi, anlatılan anın içinde buluyorsunuz. Tavsiyemdir. Lütfen okuyun. Ben çok keyif aldım.
DünyasızlarKaan Murat Yanık · Ketebe Yayınları · 20254,221 okunma