Bankacı Matthew Werner, çalıştığı bankada dönen yasa dışı işleri fark eder. Ancak bu gerçeğin peşine düşmesi, onun için geri dönüşü olmayan bir sona dönüşür. Bir iş gezisi sırasında, sebebi hala açıklanamayan esrarengiz bir özel jet kazasında hayatını kaybeder.
Kısa süre içinde bir gazetecinin evinde ölü bulunması ve iki dava dosyasının apar topar kapatılması, Annabel ve Marina’yı harekete geçirir. Eşinin sırlarla dolu ölümünün ardındaki karanlık güçler, Annabel’i hiç bilmediği, tehlikeli bir dünyanın içine sürükler.
İşinde son derece başarılı bir araştırmacı gazeteci olan Marina, bu esrarengiz ölümlerin izini sürmeye başlar. Ulaştığı ipuçları onu tahmin edemeyeceği noktalara götürse de, ilkelerinden asla ödün vermez ve gerçeği yayımlamaya karar verir.
Bu haber, tüm dünyayı sarsacak Swiss United Bank’ın gizlemeye çalıştığı yasa dışı kirli para trafiği bir bir açığa çıkacaktır. Ve Annabel, sonunda aradığı tüm soruların cevaplarına bu haber sayesinde ulaşacaktır.
İnanılmaz sürükleyici, tek solukta bitirdiğim bir kitaptı. Finaldeki ters köşeyi asla tahmin edemedim. Aksiyonun temposu hiç düşmeden ilerliyor. Kitabın her sayfasında gerilimi iliklerimize kadar hissettiren bir anlatımı var resmen elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Gerilim, komplo ve politik suç romanlarını sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir kitap.