·384 syf.····Okunma: 11 Şubat 2026 20:53 Helloooo
Bir karar aldım ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kararım şu "yayınevleri artık historical romancelerde yeni yazar ve kitaplarını çıkarmasın" diye boykota başlamak.
Belli ki bu dönemin historical yazarlarının beyni olmaması gerektiği şeyleri yazmaya devam edecek.
Romantik historical kitap adı altında Kadın Hakları savunucuları, siyasi çekişmeler, politik kararlar vs vs. okumak hiç keyif vermiyor.
Hayır tüm bu kadınların haklarını savunurken, dükün gereksiz karım değil ama metresim ol teklifine istemem yan cebime koy tavrı çok alakasızdı. Yeri gelince karşısındaki dük de olsa dilinin kemiği olmayan kadının bu teklif sonrasında hmm olsam mı acaba kararsızlığı sevimsizdi.
Ne Anabelle ne Dük Sebastian asla sevilecek türde değillerdi.
Her ikisini okuduğum andan bitirdiğim ana kadar eksik birşeyler, bi olmamışlık hissi vardı ve bu kitap sonuna kadar hiç gitmedi.
Üzülerek söylüyorum ki seriye devam etmeyeceğim.
Ben yine gideyim de eski historical yazarlarımın kitaplarını okuyup o caanım kitaplarımı yad edeyim.
Öneri kısmında ben önermiyorum. Almayın OKUMAYIN ve OKUTMAYIN diyorum gerisine siz karar verin!
KitapRüyasından Sevgilerle