2026 7. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2026 23:20
Kitabın konusu: Son işinden ayrılan Evie, aylak aylak etrafta dolaşırken bir yandan da iş aramaktadır. Bir anda karşılaştığı adamın ona iş teklif etmesi üzerine, Kötü Adam'ın asistanı oluverir. Kitabın bu kadar heyecanlı bitmesini beklemiyordum. Lütfen biri devamını üzerime atabilir mi? Kitabı sevdim, sadece alışma sürecinde biraz bocaladım. Ve bir kısma kadar okurken nedense sürekli dikkatim dağılıyordu. Yine de kısa bölümleriyle ve heyecanlı bölüm sonlarıyla kendini okutmayı başardı. Normalde daha kısa sürede bitirebileceğimi bildiğim bir kitap, uzun sürmesi tamamen benden kaynaklı bir durum oldu. Bir de fantastiklik kısmının belki biraz daha fazla olmasını isterdim. Bunların dışında her şey gayet güzeldi. Evie'nin şakalarını, Tatianna'yı, Blade'i, Kingsley'i ve sonrasında Becky'i bile sevebileceğimi hiç düşünmemiştim. Kötü Adam ve filizlenmeye başlayan aşkları da beni çok mutlu etti. Kötü Adam'ın aslında kötü olmaması da cabası yani. Ayrıca bu ikilinin birbirleri arasında şakalar yapmasını çok sevdim. İlişkiler bakımından karakterleri çok sevdim ve diğer kitaplar için de tahminlerim var. Kitabı +15 olarak tavsiye edebilirim. Spoiler olabilecek yorumuma gelirsek şu şüpheli kişiyi bulana kadar herkesten şüphelendim ama bir türlü hiçbiri çıkmadı. Şüphelinin bulunmasına bir bölüm kala o kişiden şüphelendim ve sonunda bulundu yani. Ayrıca bu kısma fantastiklik eklenmesi de iyi olmuş, diğer türlü hiç tatmin edici olmazdı. Otto Warsen'den kurtulmamıza aşırı sevindim. O muhafızı da sonradan göreceğimize yüzde yüz eminim. Nura Sage de bir şekilde karşımıza çıkacak ama nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Umarım Clare, Malcolm ve Lyssa'yı diğer kitaplarda daha çok okuyabiliriz. Kısacası başlangıç için gayet güzel bir şekilde ilerledi kitap. Merakta bırakıp bitti. Kesinlikle tavsiye ederim, bugünlük yorumum bu kadar, kendinize iyi bakın!
Kötü Adam'ın AsistanıHannah Nicole Maehrer · İndigo Kitap · 2026194 okunma