2026 11. kitabı
KIRIK İNCİ 2 #kitapyorumu "Görevin uğruna feda edersin sandım beni. Sense benim uğruma her şeyi feda ettin." Kalemini çok sevdiğim yazarımın Kırık İnci serisinin final kitabıyla geldim. İlkini okuduğumdan beri devamını bekliyordum özellikle finalini çok merak ediyordum nihayet okuyup rahatladım. Patron kadın ve erkek koruma ilişkimiz düşman cephelerine dönüşüyor. İlk kitabımız feci bir yerde bitmişti İnci Altınsoy, koruması Kılıç'ın gerçek yüzünü ifşa etmişti kaldığımız yerden devam ediyoruz ikinci kitapta. Bir güven problemimiz olsa da Kılıç'ın izlediği yolla bu ortadan kalkıyor diyebiliriz. Bu adama bayılıyorum. İnci'ye olan yaklaşımı ailesinden göremediği sevgiyi güveni vermesi, İnci'nin de ona kayıtsız kalamaması çok güzeldi. Yazarın güçlü kadın karakterlerine ayrı bitiyorum öyle iyi yazıyor ki. Kılıç beyimiz oyun oynadığını sanarken aslında İnci onun oyununa ayak uyduruyordu. En başından beri bu böyleydi, manipülatif biri ve zekası da fena. Kılıç'ın da etkilenme sebebinin bir tarafıydı. İnci ve şakaları hâlâ devam ediyor aldığım keyif bir başka. Kılıç bu şakaları gerçeğe dönüştürme yolunda ilerliyor başarıyla da sonuçlanıyor. Akıl hastanesindeki arkadaşlarından da daha çok kısım okuyoruz isteğim bu yöndeydi mutlu oldum. İnci ailesinin intikamını almak istiyordu en baştan beri ve bunu gerçekleştiriyor. İki taraflı şok oldum hem buna sebep olanların kimliği hem de İnci'nin yapmaktan vazgeçmediği şey... O yüzleşme anı da sarsıcıydı İnci için okurları da etkileyen bir sahneydi. Finale doğru ciddi korkuttu yazarımız neyse ki sonradan dahil olan biriyle gidişat değişti de yüzlerimiz güldü. Seriyi çok severek okudum şiddetle de tavsiye ederim. Yazarımın yeni kitaplarını heyecanla bekliyorum.
Kırık İnci 2Ceren Melek · İndigo Kitap · 2025307 okunma