KARANLIK BİR ORMANDA TEK BAŞINA :///
2026 16. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2026 16:34
Merhabaa sevgili okurlar Bu ay okuduğum fantastik kitaplar arasında, ilk 3'e giren bir seriyle geldimmm Sosyal medyada çok beğenilen bir seriydi. Ben de bayıldımmm. Evreni anlamak için 4-5 bölüm okumam gerekti ama diğer fantastik kitaplara göre evreni anlaması daha kolaydı. Bana karmaşık gelmedi. 12 kart üzerine kurulmuş bir evren var ve bu kartları toplamaya çalışıyorlar. (Caraval'daki kartlara benzetsem de buradaki kullanımları, özellikleri farklıydı) Konusu orijinaldı. Okurken kendimi ilimlerime kadar ıssız, karanlık bir ormanda hissettim. Başrol kız iyi yazılmış, güçlü ve sırlarını hemen paylaşmayan biriydi. (Böyle akıllı olacaksın :)) ) Başrol erkek her zamanki gibi; gizemli, başkalarına karşı sert, konu başrol kız olunca da onun için dünyaları yakabilecek, geçmişte travmaları olan biriydi. Karakteri sevsem de diğerlerinden olağanüstü bir farklılığı yoktu. Kızın zihnindeki Kabus'u açıklaması çooook uzun sürdü o canımı sıktı. Asıl olayların gerçekleşmesi için sabretmem gerekti. Ayrıca başrol çift arasındaki ilişki yavaş ilerledi. (En sevdiğim) Eleştireceğim kısımsa sevgili olan çifte hemen smut sahne yazılması. O kısımları okumayı sevmem atlarım da bari zaman geçtikten sonra yazsaydın yazar. Kitabın sonu ve aradaki pek çok olay tahmin edilebilirdi. Ama karakterin o raddeye o şekilde gelmesi beni üzdü. SPOİMSİ Bildiğin kendini feda etti :// Kötü sonla bitti umarım 2. kitapta her şey düzelir.
Bir Karanlık PencereRachel Gillig · Olimpos Yayınları · 20232,031 okunma