2026 8. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2026 21:45
Bu sıralar o kadar kitap okuma isteğim yok ki okuduklarımı öylesine okuyup geçiyorum. Bu kitabı çerezlik kafam dağılsın diye açtım yine seri bir kitaba başlamışım sinir oldum. Kolay bir şekilde bitebilecek kitabı yazar neden ikiye taşımış anladım çünkü zaten bu kitapta hiç bir şey olmuyor. Erkek karakter gibisini daha önce defalarca falan okudum herhalde o kadar bilindik o kadar artık yazarların darkrom klasiği bir basmakalıp tip ve sıradan ki asla şaşırtmadı ve hiç yükselmedim ya. Kız karakter yine ne yaptığını bilmiyor, boş inkar çabaları… Yani bence yazarların artık şu basmakalıp karakterlerden çıkmaları gerekiyor. Çok sıradan ve basit bir konusu var biraz eğlence olsun diyerek araya üvey kardeş trope sıkıştırılmış ama hiç bir şey olmuyor yani klasik karakterlerin gündelik hayatlarını okudum ne heyecan vardı ne başka bir şey ikinci kitabını büyük ihtimal aklıma gelirse öyle okurum. Bitirmeden önce bir şeyden daha bahsetmek istiyorum, yan karakterlerin amacı ne? Hani her boka bir fikriniz var. Başrollerin davranışını yargılamak arkadaş ayağı altına, ne bu tavırlar? Okurken aşırı sinir oldum yan karakterlere bu iki aptalda ağzını açıp karşılık veremiyor. Ayrıca bu sahneler kitabın tamamını falan oluşturuyor resmen darlandım. Xoxo
Burn With MeLucy Smoke · 20231 okunma