Kitap yorumum
2026 10. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2026 00:04
ZİFİR Zifir kitabının yorumuyla sizlerleyim. Zifir, özellikle "Metal Fırtına" ile tanınan yazarların, mistisizmle aksiyonu harmanladığı bir romandan bahsediyorum. Korkuyu iliklerime kadar hissettiğim bir okuma oldu. İnsanlığın en büyük ve en ürpertici savaşıydı. Zifir kitabından bahsedecek olursam; Kitap, isminin hakkını vererek oldukça karanlık, kasvetli ve gizemli bir hava sunuyor. Kadim sırlar, yeraltı örgütleri ve Türkiye üzerine kurulan komplolar hikayenin merkezinde. Yazarlar, karakterleri sadece birer "aksiyon figürü" olarak değil, kendi içsel çatışmaları olan bireyler olarak kurgulamış. Bu da okuyucunun olay örgüsüne daha kolay bağlanmasını sağlıyor. Orkun Uçar'ın hayal gücü ile Burak Turna'nın jeopolitik ve stratejik bakış açısı birleşince, tempo neredeyse hiç düşmüyor. Sayfalar ilerledikçe merak duygusu canlı kalıyor Kitap, bazı yerlerde yoğun bir simgecilik ve karmaşık bir kurgu barındırıyor. Eğer klasik bir macera romanı bekliyorsan, satır aralarındaki felsefi ve mistik dokunuşlar sizi şaşırtabilir. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar @aylince_books Zifir kitabına eşlik ettiğin için ve kitabı benim de okumam için bana cesaret verdiğim için çok teşekkür ederim Kitap hakkında konuşmak ve birlikye okumak çok güzeldi Yeni kitaplarda görüşmek dileğiyle 🩶 #neokudum #okudumbitti #kitapyorumu #bookstagram #erdeminkitapligi #keşfet #öneçıkar #zifir #orkunuçar #burakturan #altınkitaplar #sayfa400
Korku-Gerilim
ZifirOrkun Uçar · Altın Kitaplar · 2007510 okunma