2026 3087. kitabı
“Cadılar Konseyi”ni okurken kendimi gizemli ve karanlık bir dünyanın içinde buldum. Daha ilk sayfalardan itibaren atmosfer o kadar güçlü kurulmuştu ki sanki ben de o konseyin toplantılarına uzaktan şahitlik ediyormuşum gibi hissettim. Kitabın en sevdiğim yönü, fantastik unsurların sadece süs gibi durmamasıydı. Büyü, sırlar ve güç mücadeleleri hikâyenin tam merkezindeydi. Özellikle konsey içindeki çekişmeler ve karakterlerin birbirine karşı hamleleri oldukça sürükleyiciydi. Kimin gerçekten ne istediğini anlamaya çalışırken sürekli bir merak duygusu oluşuyor. Karakterler tek boyutlu değil; her birinin kendi amacı, korkusu ve geçmişi var. Bu da hikâyeyi daha inandırıcı yapmış. Özellikle güçlü kadın figürlerinin ön planda olması hoşuma gitti. Güç kavramının sadece fiziksel değil, zihinsel ve stratejik yönüyle de ele alınması kitabı farklı kılmış. Bazı yerlerde olaylar hızlı gelişti ama bu tempo kitabın akıcılığını artırmış. Sıkılmadan, merak ederek okudum. Fantastik türü sevenler için güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Genel olarak gizemli, sürükleyici ve yer yer karanlık bir kitaptı. Okurken hem heyecanlandım hem de o büyülü atmosferin etkisinde kaldım diyebilirim.
Cadılar KonseyiAytuğ Tunç Deveci · Ren Kitap · 202541 okunma