·384 syf.·
2026 30. kitabı
Kuzey Yıldızları – Brittainy C. Cherry Bu kitabı Merve’yle birlikte, yazarın kalemini zaten sevdiğimiz için beklentimizi bilerek başladık. Genel olarak keyifle okuduğumuz, akıcı bir hikâyeydi; okurken sıkıldığımız bir yer olmadı. Ama hikâyenin çok farklı bir şey sunma derdi de yok. Çocukluk aşkı, ayrılık ve yıllar sonra yeniden karşılaşma… Yani oldukça klasik bir aşk çizgisi. Zaten biz de tam olarak böyle bir hisle okuduk. Damian tarafında, kardeşlik dinamiğini biraz daha uzun okumayı isterdik. Yıllar sonra bir kardeşin olduğunu öğrenme meselesi karakterler için fazla hızlı kabullenilmiş gibiydi ve bu da o duygusal kısmın yüzeyde kalmasına neden oldu. Connor sahneye girdiğinde ise kitabın enerjisi gerçekten değişti. Onu okumak her zamanki gibi çok keyifliydi; hem güldüren hem de iç ısıtan bir tarafı var. Bu yüzden özellikle sonlara doğru okuma hissimiz daha da güzelleşti. Finaldeki duygusal kapanış hoştu ama tempo bize biraz fazla hızlı geldi. Evlenme teklifinden hemen sonra pasta seçimine geçmeleri o kadar keskin bir geçişti ki bir an sayfa mı atladık diye dönüp kontrol ettik. Bu hız duygusu finalin etkisini biraz azalttı. Kusurları olsa da rahat okunan, iyi hissettiren ve seriyi tamamlamak isteyenler için keyifli bir final kitabıydı. Bizim için tam anlamıyla 7/10’luk, sıcak ama çok iz bırakmayan bir okuma deneyimi oldu.
Kuzey YıldızlarıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 2025143 okunma