Bugün 20 oldum. Artık 2 ile başlayan yaş söyleyecek olmak çok tuhaf. 10’lu yaşlarımın çoğu senesi benim için kötü bile geçse muhtemelen yakında o yaşları özlemeye başlayacağım. Kıymetini bilmeden geçirdim çoğunu, özellikle de 16-19’u. 20’ler güzel geçsin diyelim... Başka da denecek bir şey yok. Umarım bu yaşları kendimi daha çok severek, özgürleşerek, kimseye bağlı kalmadan, kendimi tanıyarak geçiririm. Kendime güveniyorum, inanıyorum. Tertemiz bir sayfa açmanın vakti geldi.
3.846 Gösterim
doğum günün kutlu olsun🤍🫂 ben de 19 oldum bu yıl, 20li yaşlar beni biraz korkutuyor hislerini anlayabiliyorum🙏🏻 ben de 16-17’yi çok hatırlayamıyorum ne yaptım ne ettim aynı şekilde kıymetini bilemediğim çok zaman oldu. umarım yeni yaşın için tüm dileklerin gerçek olur<33
teşekkür ederimm 💗
ayy iyi ki dogdun!! 💗😭 sen 20’ye girerken ben de 16’ya giriyorum bugun🙏🏻 her seyiyle harika bir yas olsun, bundan sonraki her yasin da saglikli, huzurlu ve mutlu gecsin umarim🫶🏻🫶🏻
m
yaa aynı gün mü doğmuşuzz 😭 doğum günün kutlu olsunn, çok güzel bir yıl olur umarım 💗
Doğum günün kutlu olsunn🤍. Nice mutlu seneleree🫂
çok teşekkür ederimm 🫂💗
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsunn umarım 20lerin sana iyi gelir 💗
çok teşekkür ederimm 💗
doğum günün kutlu olsun!!😮‍💨 umarım 2’li yasların öyle güzel gecer ki gecmis yaslarının kıymetinin önemi bile olmaz. iyi ki dogmussunn🥹
m
uygulamaya girmediğim için geç gördüm kusura bakma 🫂 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 💗🌷
Mutlu senelere… kırklı yaşlarda biri olarak insanın bu dünyada hiç bir vakit özgürlüğü olmayacağını keşfettik, insan hür bir şekilde karar verirken dahi birilerinin kölesi oluyor, en güzel kölelik ise yüce Allah’ı tanıyıp onun yolunda özgürce ibadet edebilmek, kendini tamamen ona adamaktır.
Çok teşekkür ederim.