Herkese merhaba
Ömer Duran oyunculuğuyla sevdigim bir sanatçı. 90 lı yıllarda Kaygısızlar dizisinde Kultigin in adamlarından biriydi .Bu yıl içinde de çok severek takip ettigim Kral Kaybederse dizisinde Kaşif rolünde izledik onu .Kitabını görünce hemen okumak istedim .
Anılardan oluşan bir kitap .Bazen kahkahalar attım okurken, bazen takkeyi önüme alıp düşündüm bende onunla birlikte. Yalnızlık genelde ağır basıyor duygularda .Bir de Beşiktaş sevgisi .Ee bizde babadan Beşiktaşlıyız yani.Severek okudum bu satırları.
Turneye gittiğinde başına gelenler ,hele de otel maceraları öldürdü beni.Sakın Gelme Oteli kısmında hele o kadar cok güldüm ki.
Okurken karşısında oturmuş sohbet ediyor gibi hissettiriyor anlattıkları. Arada bir mesafe yok .Eski ayakkabıların rahatlığı benimde kalbimi yumuşattı sanki .Herşey için çok uğraşıyoruz bu hayatta ,belki de bu kadar sıkmamalı insan kendini .
Ferhan Şensoy sevgisi anılarıma götürdü beni .Hayatımda gördüğüm ilk ünlüydü Ferhan Şensoy.Ferhangi Şeyler i okuyup mutlu hissederken ,İstanbula gittiğim 96 senesi ,İstiklal de bir pasaja girdim kuzenimle .Orda tiyatrosu varmış Ferhan Şensoy un .Tam dışarı çıkacakken, ben de aval aval dükkanlara bakarken bir adamın karnına girdi suratım. Kafamı kaldırdım ve o adam iri yarı Ferhan .O anı hiç unutmadım. ÖMer hocam anılara götürdü beni ..
Ve son sayfadaki annesine yazdıkları..Senenin o günü olmayiversin hocam. Benim için de 2020 364 gün mesela ..
Çok döktüm içimi ya .Okuyun bence ..
Kitapla kalın dostlar ...
Hayat Neye Benzeseydi Güzel Olurdu?Ömer Duran