2018 25. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2018 16:47
9 kitaplık bir serinin sonunu getirmiş olduğuma inanamiyorum. Fantastik konulu kitaplar hicbir zaman beni kendilerine çekmeyi başaramadıysalar "Ateş" serisi bunu kırdı. Tüm bir seri boyunca;Fae'ler,Unseelie ve Seelie'lerle,Dokuzlar ve Keltar'larla,Sidhe- Kahin ve Avcılarla,arada bir gözüken K'Vruck'la, Kraliçeyle,metresle,Unseelie Krali'yla , Ateş Serisi'nin var olmasına neden olan Sinsar Dubh ile uğraşıp durdum. Kitap ne yaptı etti Mac'in bedenini ele geçirdi. -Kısa bir süreliğine- ve ele geçirdiği süre boyunca akıl almaz şeyler yapti. Deliliğin sınırında olmakla delirmiş bir zalim olmanın nasıl bir şey olduğunu gösterdi. Neyse ki Mac dizginleri ele aldı da kitabın sesi bir süreliğine kisildi. Bence her şey çok güzeldi. Bazı yerler de bu kadar uzatılmasına gerek var miydi dediğim çok olsa da kitap kendini okuttugundan bir günde bitiverdi. Tüm karakterleri aşırı seviyorum orası kesin. -dani hariç- :') Ryodan ve ekibinin de anlatildihi bir yan seri okumayı çok isterdim. Özellikle Kasteo'yu. Keltar'lar'in hikayelerinin anlatıldığı seriden sadece üç kitap Epsilon Yayınlarından çıkmış -boyu devrilesiceler- Ohom, kitap olması gerektiği gibi bitti. Birkac yerinde ufak tefek redaksiyon hatalari olsa da hos görülebilir *^_^ * Tüm bunların üzerine güzel bir seri okudum, arkadaşlar. Seri tavsiye edilir ^_^
Ateş ŞarkısıKaren Marie Moning · Artemis Yayınları · 2018132 okunma