Arcven Efsaneleri
2026 21. kitabı
ARCVEN ; 15 kapı ve 15 farklı evren ; ​"İnsan olmak (ya da olmamak) ne demek " Bu devasa sorunun peşine düşen, 15 farklı ruhun karanlıkta ışığı arayışını anlatan sarsıcı bir kitap. ​ ​Alışılagelmiş fantastik kurguların aksine tek bir kahramanın peşinden sürüklemiyor. ​ Kimi zaman Kanatlı bir aslanın zincirleri kıran öfkesine ortak oluyorsunuz. ​Yada ​Bir vampirin kutsal kan yağmuru altındaki sessiz çığlıklarını duyuyorsunuz. ​Taht için kardeşlerini feda eden bir prensin vicdan azabına tanıklık ediyorsunuz. ​Düşman ırkları barıştıran bir bebeğin ilk ağlamasında umudu hissediyorsunuz. ​Arcven ,fantastik öğeleri sadece birer süs olarak kullanmamış; onları korkularımızı, bastırılmış duygularımızı ve içimizdeki labirentleri anlatmak için bir araç olarak sunmuş. Kitabı okurken kendinizi şu soruların ortasında bulacaksınız: ​​İntikam mı merhamet mi daha ağır basar? ​​Kötülük, beklenmedik bir şekilde iyiliği doğurabilir mi? ​​Güzellik sadece dış görünüşte mi saklıdır, yoksa vicdanın derin çatlaklarında mı?
Arcven EfsaneleriSerion · DOA Yayınları · 202515 okunma