Bu kitabı şeytan mı yazdı?
2026 9. kitabı
Bir seri ancak bu kadar delirtebilir insanı (kötü anlamda) Dark romance baya severim ama bu kesinlikle öyle değil bu taciz istismar yani saf kötülük okurken delirdim Hani kız saf olabilir zaten uzaklaşmaya bu dünyadan kurtulmak için üniversiteye gidiyor abisi bunu getiriyor bu piçe veriyor Santiago intikam için ivy ile evleniyor ve ona ilk gecesinden beri işkence ediyor. İlk geceyi okurken zaten kanınız donuyor bir yerde bu işkencenin biteceğini sanıyorsunuz ama bitmiyor adamda merhamet yok saf kötü. yok ailesini ivynin babası öldürmüş cart curt hani kanıtı da yok kıza yok yere işkence ediyor ivynin babası bu sırada komada istese de engel olamaz diğer aile üyeleri zaten hepsi ayrı ucube anlayacağınız kız yapayalnız kimse buna yardım edemez bu sırada bu adamın kız kardeşi de bu kızdan nefret ediyor o da psikolojik şiddet uyguluyor bir tek evin hizmetçisi bu kıza insan gibi yaklaşıyor inanılmaz arkadaşı bile yok. Neyse bu kitapta kızın ayrılmasını bekledim ama kız da baya sümük yani seni çıplak bir şekilde kerhanede bayıltana kadar istismar eden, ilk gecende de aynısnı yaptı, odana kilitleyen (odaya ışık huzmesi bile girmiyor köpek bağlasan durmaz), yapmadığın bir suçtan dolayı yüzüne dövme yapmaya çalışan (of daha çok var da neyse) bir adamı nasıl güzelleşebilirsin aqq yani delirdim gittin utanmadan abel doğum hapı vermesine rağmen abini kocana şikayet ettin ve çocuk yaptın… bu nasıl bir akıl tutulması kitap boyu abele hak verdiğim tek yer burasıydı hadi diyelim çocuk yaptın ama onu da doğurdun sen nasıl bir aptalsın. Bu kitabı şeytan mı yazdı? Yani ben sonuna kadar okudum belki bir değişiklik olur diye olmuyor okumayın vaktinize yazık onun yerine cin ali okuyun en azından eğlenirsiniz yani ne diyeyim… kitabın sonunda ikinci bebeye hamileymiş bir de delirirsin
Kalbin DirilişiA. Zavarelli · Prime Kitap · 2025133 okunma
Ecem Tekin
Bir de bu kitabın paraya değmeyeceğini anlayıp pdf okumuştum. gözümü bari güzel bir kitap için bozsaydım bunu okumak için ayırdığım vakte yazık ya görüşümü geri istiyorum natasha!!!