2026 12. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2026 20:45
MIH: DİLSİZ YANKI – KALBİMİ ŞURAYA BIRAKTIM... "Elif bu bilgiyle Siraç’ı terk mi edecek yoksa 'her şeye rağmen' mi diyecek?" diye tırnaklarımı yiyerek başladım ama beklediğim (ve kalbimin sesini dinleyen!) o kararla derin bir nefes aldım. Gelelim bizim yaralı kuşa... Siraç! Bu kadar güçlü, bu kadar sevdiğine yanık bir adam beklemiyordum. Adam resmen tek başına kitabın romantizm barajını patlatıyor, her sahnede "daha ne kadar düşebilirim?" dedirtiyor. Elif’in o sonsuz sabrı, bilinmezlik içindeki dik duruşu ve Siraç için savaşması... Gerçekten birbirlerinin sığınağı olmaları çok özeldi. Ama dostlar, olaylar sadece aşk meşk değil! Arka planda dönen o oyunlar, pusuda bekleyen gizemli düşmanlar... Siraç’ın soyağacı resmen labirent gibi! Bir ara "Kim kimin nesiydi, bu amca kimin tarafındaydı?" diye devreleri yaktım (karışık kurgu sevmediğimi biliyorsunuz, beynim biraz mola istedi ). Ve o korktuğum son... Ah Siraç, Elif sana sınırını çizmişti ama sen yine bildiğini okudun. Yaralı çocukluğuna mı üzüleyim, Elif’in hayal kırıklığına mı yanayım bilemedim. Kalbim parça pinçik! Üçüncü kitabı şimdiden kapıda beklemeye başladım bile.
Mıh 2Mehsa · Ephesus Yayınları · 2025239 okunma