Kitabı mutlaka okumanız gerek
2026 16. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2026 09:54
Kitabı lise hocam önermişti, aradan baya zaman geçti. Kitabı görünce okuyayım dedim. Gerçekten müthiş, güzel ülkemize iyi bireyler olmak isteyen herkes okumalı. İyi olmak istemeyen zaten kitap okumuyordur, onlara benim söyleyecek sözüm yok. Kitap genel olarak ahlak, irade ve çalışmak üzerine kurulu. Bunların faydalarına değinilmiş. Tabi nasıl uygulayacağımız üzerinde de durulmuş. Yazarımız o kadar iyi anlatmış, o kadar çalışmaya, iradeli olmaya yöneltmiş ki.. yazarın hayatını araştırmayı görevim bilirim. Beni gerçek manada etkileyen, harekete geçiren bir kitaptı. Çalışmak diyor sürekli, çalışmanın faydalarından bahsediyor. İrade üzerinde de duruluyor kitapta. Hatta kitabın bir kısmını dün okumuştum. Sabah "Hadi" diyorum, "bak kitapta irade diyor. Yenik düşme." Kişisel gelişim kitaplarını sevmem, bu kitap kişisel gelişim sayılır mı bilmiyorum ama bu alanda bana faydası oldu dediğim tek kitap olurdu şüphesiz. Okuyun arkadaşlar. Paylaştığım alıntılar bana motivasyon olsun umarım. Kitaplarla kalın
Gençlerle BaşbaşaAli Fuad Başgil · Yağmur Yayınları · 202419,2bin okunma