Bitiş Çizgisi
2026 15. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2026 11:19
Herkese Merhaba, Serinin 2. Kitabı ile devam ediyoruz, etmez olaydık... bune yazmış böyle ilk serisi diye sacmalamışta saçmalamış. Bizde çıkan diğer seriside kız kardeşlerinin hikayesi baya merak etmiştim, eee benim başıma herzaman meraktan gelmiyor mu? Geliyor tabikide yine geldi.. Konuya geçmiyorum. Sapık bir adam ve azmış bir kızın hikayesi diyelim geçsin..kız karakter tam bir embasildir. Yok babası ve abileri tarafından cok fanus içinde büyütmüşlerde, yok sıkmışlarda bundan ötürü kendini kabana sıkışmış da özgüveni yokmuşta sevgilisi yokmuşta fılanda diyerek bir internet sitesine çiplak fotoları yayınlıyor. Bu nasıl bir kafadır yaa, senin bedeni başka ınsanlara yayınlarak neyi kanıtlamış oldun acaba, neyi tatmin etti filan ... tam bir assalak bır kız karakter. Adam ise daha beteri bence iğrenç sapık biri... Kızla o internet sitesinde tanışıyorlar ve kıza teklfi edıyor sanal seks yapmaları için filan bunlar tabi gecmişte olmuş, işte günümüzde karşılaşıyor tekrar filan,.. işte adamın meğer savaşta bacagı kopmuş fılan pıskolojık sorunları var , eski nişanlısı buna sen adam degılsın mi ne demiş fılan ondan kadınlarla fiziksel ilişkiyi kesmiş, bmyle sapıkca şeylerle ugraşmaya başlamış... bunlar taa o zamanlarda birbirlerine aşık olmuşlar fılan neyse sonu mutlu son fılannn... İşte bayat bir hikaye , kız karakter tam bır hayal kırıklığı oldu, adama diyecek bir şey yok asla... almayın okumayın abi devamınıda varmış ben de seri bitmiştir.
Romantik
Bitiş ÇizgisiElsie Silver · Nemesis Kitap · 202537 okunma