2026 28. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2026 09:14
Efenim Kayıp Kurban'dan sonra hemen kendime gelemedimAma dün merakıma yenik düşüp 7. Kurban'ı okudum. Yazara biraz kızgınım üçüncü kitap var mı bilmiyorum ama üçüncüde mümkünse kurbanlar erkolara olsun. Kadınları kurban görmekten bıhtım Ama şöyle bir şey var ki iki kitapta da düğümü çözenler son kurbanlar oluyor. Ne kadar acı çekerlerse çeksinler, yaşam savaşından daha çok kötü adamın yakalanması için hayatta kalıyorlar. Oyunu bozmak için sonuna kadar direniyorlar. Belki de bu yüzden sevdim en çok. Şöyle bir şey daha var; yazar üstünkörü geçmiyor o duyguları. Bizzat okura da yaşattırıyor. Hem katilin manyak düşüncelerini hem de kurbanın acısını iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Tabii eğer hikayeye kendinizi kaptırdıysanız. Konu da azcık şöyle: Gül Biçen adlı bir katil var ve kadınlara tcvz edip sonra da öldürüyor. Ama son kurbanı yani 7. Kurban hayatta kalıyor ve katil öldürülüyor. Aradan uzun bir zaman geçiyor. Ve bir katil daha doğuyor. Ve bu katil, Gül Biçen'i taklit ediyor. Tabii 7. Kurban ilk bunu fark eden oluyor. Çünkü yeni katil, ona ipucu bırakıyor. Peki bu taklitçi kim? FBI psikoloğu Ryan abimiz tabii yine burada. Çünkü kurbanı ve yaşadıklarını en iyi o biliyor. Bu düğümü çözmek için yardımına ihtiyaçları var. Efenim açıkça ifade edemeyeceğim şekilde ciddi, şiddetin iki türlüsünü de içeriyor. Yetişkin içeriklidir! Çocuklardan uzak tutalım. Epope dehşet ve ibretle tavsiye eder!
7. KurbanJennifer Hunter · Sonsuz Kitap · 202621 okunma