2026 18. kitabı
#sınırlar #johntownsend #henrycloud #boundaries #kişiselgelişim . . Kitabın isminden de anlaşılacağı üzere sınırlar üzerine kişisel gelişim kitabı. Özellikle sınır koymada sorun yaşayanlar ya da sorun ve sıkıntıların neden kaynaklandığını bilmeyen ve kendine bile sınır koyamayanlar için yazılmış çok düşüncüdürücü yönlendirici bir kitap. . Özel hayatınızda,evinizde,ailenize,iş arkadaşlarınıza ya da en yakın arkadaşınıza yaptığı zorbalık,ukalalık,manipüle,acındırma vb. duygularla size bir şey yapmalarına izin veriyor ya da sınır koyamıyorum diyorsanız örneklerle anlatılıyor. . İnsanlar neden sınır koyamaz yalnız kalmaktan korkarlar ,kendine güvenmezler ,işsiz arkadaşsız kalırım ya da beni sevmezler korkusundan sınır koyamazlar ama sınırı seven herkesin haddini ve yerini bilmesi gerektiğini düşünen ben sınır koyduğunuzda hayatınızda ne gibi şeyler değişiyor neler olduğunu görüyorsunuz ya işte diyorsunuz doğru yoldayım ,hayır demeyi bilin,birilerin küsmesi ya da üzülmesi sizi etkilemesin eğer yapılan hareket ve söylenen söz siz de bir şeyleri tetikliyorsa o insandan ortamdan uzaklaşın çünkü beden hisseder kendinizle yüzleşin. . Kitap çok daha ayrıntılı ve çok daha iyi anlatmış gönülden tavsiye ediyorum Önce kendinize iyi bakın
SınırlarHenry Cloud · Koridor Yayıncılık · 20094,357 okunma