2026 16. kitabı
Offf nasıl bir finaldi bu böyle? En çok görmek istediğim epilog kısmı yoktu ve bu bir dramdır Bir kaç sene sonrasını görmek isterdim ama kesinlikle harika bir kitaptı özellikle son bölümlerdeki aksiyon fenaydı Yani kızlara hem üzülüyorum hem de hak ettiler biraz diyorum çünkü bu amigo kızlar öyle masum değiller. Her biri travmatik geçmişleri ile geldikleri noktada yaşattıklarını yaşadılar, tabi arada yitip giden masumlarda yok değildi Aşk hayatlarına gelecek olursam elde bişey yok Ansel gibi biri ilişki içinde olabilir mi bilmiyorum ama Christopher ile Dylan arasında insan karar da veremiyor Sonunda neler olduğunu kendiniz okuyup görün bakalım. Ve yazarın kalemi gittikçe daha da mı iyi oluyor ne Mükemmel bir iş çıkarmış kesinlikle . Kitabımıza gelecek olursak; başları biraz karmaşıktı, öyle gündelik ilerliyordu ve Kylie’nin Dylan’ı bir sebeple geri getirmek için yaptığı numaralara şahit olduk, diğer taraftan da Ansel’in Christopher ile ilişkilerini, Christopher’ın takıntı derecesindeki korumacılığını vs derken kızların üçüne birden gelen bir mesaj ile kitabımız heyecanlı bir hal almaya başladı. Kylie’nin yaptıkları da eline yüzüne bulaşıyor ve onu çok daha yakından tanıyoruz. Son aylarda yaşadıklarını, yalanlarını, kendi cehenneminden çıkmak için çabalayışını. Üstüne bir de ona ilgi duyan iki erkekte var ki kızımızın aklı başka birinde ama yavaş yavaş o takıntısından da kurtuluyor gibi. Daha sonra yine en yakın arkadaşları bir bir ortadan kaybolmaya başlarken bir kaç trajik olaydan sonra Kylie yaptıklarını itiraf ediyor ve artık herkes pes diyor. Kylie’de ortadan kayboluyor ama onu bulmak isteyen kimse yok. Ansel dışında ve Ansel bu uğurda bulaşmak istemediği tek kişiden yardım almak istiyor ve üstelikte bu uğurda başkasını da kaybetmeyi göze alarak. Ama zamanları daralıyor çünkü günahkarlar listesinde sona gelindi ve sıra artık onlarda. Peki bu listede kimler var? Kimler kayıp? Bu kişilere ne oldu? Kim onları kaçırdı ve sebebi ne? Çok çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025108 okunma