Ophelia Valley kasabasını ve içindeki o gri karakterleri inanılmaz özlemişim... Öncelikle seriyi okumamış kimse bu kitabı da okumasın çünkü önceki kitaplardan farklı bir olayı anlatıyor olsa da
Her şeyden önce bu kitabı beğenmeye niyetim asla yoktu. Sobe incelememe bakarsanız ilk iki kitaba çok bayılmadığımı görürsünüz. Nasıl gelişti de kitaba 10 puan verdim hatta baya da etkilendim
Offf nasıl bir finaldi bu böyle? En çok görmek istediğim epilog kısmı yoktu ve bu bir dramdır Bir kaç sene sonrasını görmek isterdim ama kesinlikle harika bir kitaptı özellikle son bölümlerdeki
Acemice yazılmış, yazarın deneyimine yakışmayan bir kitap.
Öncelikle en temel sorundan başlayalım. Kitap ilk yarıya kadar “Ben ne okuyorum?” diye sordurtuyor çünkü bir türlü konuya giremiyoruz.
Ve çarpışan arabalara geldiğimizde görevliye iki adet bilet uzattı.
"Neden?" diye sormadan edemedim.
"Çünkü kontrolü bırakmalısın,"dedi."Bazen sadece çarparsın,gözünü kapatıp
Körebe (Ophelia Valley Serisi-3) #ngkabal #dexyayınları #okudumbitti #okuyucuyorumu Herkese selam Bugün #ngkabal 'ın kaleminden yeni çıkan Ophelia Valley Serisi üçüncü ve son kitabı "Körebe" nin yorumuyla karşısındayım.
Konusu: "Ophelia Valley kasabasında sular bir türlü durulmadı. Amigo kızlarımız Ansel, Kylie ve Maddie gizemli mesajlarla uğraşırken, haklarında çıkan haberler gerilimi iyice arttırdı. Herkesin gözleri üzerlerindeydi, ancak hayatta kalmalarından hiç de memnun olmayan birileri karanlığa gizlenmiş onları seyrediyordu.
Kasabada dolaşan “günahkârlar listesi”nde ismi geçen genç erkeklerin kaybolmasının ardından, Kylie de arkasında iz bırakmadan kayıplara karıştı. Geçmişin hayaletleri bir kez daha musallat olduğunda Ansel, kendisini çalmaması gereken bir kapının önünde buldu.
Şimdi herkes sırayla avlanırken, kurtulmak için tırmandıkları cehennem basamaklarında günahlarıyla yüzleşiyor."
Yorumu: Bu sefer de Ansel, Kylie ve Maddie büyük bir kaosun içinde debelenirken buldular kendilerini Ama Ansel bu kaosu bozmak için elinden geleni en başından sonuna kadar yaptı. Özellikle de son sahneler çok çarpıcı ve heyecanlıydı. Yazarın kalemine, yüreğine ve emeklerine sağlık diyorum ve sizleri bu güzel kitapla baş başa bırakıyorum. Benden şimdilik bu kadar Hepinize keyifli okumalar ve bol kitaplı günler dilerim sevgili kitap kurdu dostlarım benim (+18)
Unuttum ve sıkıldım NG kabalın eski kitaplarjna benzemiyor nerdesin canavarlarda hüzünlü dür ( oda geni kitap :))
Ya dol artık inceleme 150 kelime ne?
Ne yazcam o kadar ya aaaaa
Serinin 3. Kitabını Ansel ve Kylie’nin ağzından okuyoruz. Sanki bu kitap Kylie’yi anlayabilelim diye yazılmış. Anne babası tarafından sevilmeyen, başarılı olma takıntısı yüzünden duygusuzlaşan ve insanlara kendini anlatmayı sevmeyen Kylie bu sefer insanlara dert çıkaracağım diye uğraşırken kendisi dert sahibi oluyor. Kylie, Dylan babasını satrançta yendi diye küçük yaşta ona saplantılı bir aşk besliyor. Ona yakın olmak uğruna yaptıkları da şeytana pabucu ters giydirir. Ama iyi ki onu anlayışla karşılayan arkadaşları var. Arkalarını toplayan bir dedektif var. Ansel de Dedektifin kıymetini bilemiyor daha başını çok taşlara vurur.
Saklanbaç serisini sevmiştim lakin bu kitap bı tık hayal kırıklığı oldu eski tadını alamadım bu kitap da o yüzden canım sıkıldı ama karakterleri tekrar görmek güzeldi
1994 yılında halen yaşamakta olduğu İstanbul’da doğdu.Güzel Sanatlar fakültesinde Mimari Restorasyon eğitimi aldı. 16 yaşında yazdığı ilk uzun roman olan Gecenin Hikayesi fantastik türünde kaleme alınmıştır. Serinin ilk kitabı Aylema 2017 yılında, ikinci kitabı Aşeka 2019 yılında basıldı. 17 yaşında yazdığı genç kurgu türündeki Bugün Adımı Sen Koy isimli kitabı da geçtiğimiz yıl raflarda yerini alarak okuyucusuyla buluşmuştur.