Ophelia Valley #3

Körebe

N. G. Kabal
Tahmini Okuma Süresi:
10 sa. 53 dk.
Sayfa Sayısı:
384
Basım Tarihi:
Aralık 2025
Yayınevi:
Dex Kitap
Orijinal Dil:
Türkçe
Orijinal Ülke:
Türkiye
ISBN:
9786255572288
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Körebe, körebe, gel hadi sesime
9/10
·384 syf.··
2026 22. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 12 Nisan 2026 11:04
Elimi tutarsan elini tutarım. elimi bırakırsan ellerimi ceplerime koyar yoluma devam ederim. Ama elini uzatırsan ne yapacağımı bilmiyorum. Spoiler bulunmamaktadır.
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
Spoiler!
9/10
·384 syf.··
Beğendi
·
2026 8. kitabı
·
22 günde okudu
·
Okunma: 24 Mart 2026 17:09
Evet... Kitap bitti ve ne diyeceğimi cidden bilemiyorum. İlk 200 sayfa sadece Kylie'den nefret ettim. Bencil ve kibirli biri olması, yaptığı şeylerden sonra onu cezalandırdı. Belki de bu yüzden rahatladım ve Kylie'ye nefret kusmaktan vazgeçtim. Dylan ne kadar bir iblis olsa da beni çok çeken bir karakterdi. Ansel'e verdiği değer beni mahvediyor. Ama tabi ki düşünce şekli çok farklı ve Ansel'in istediği hayatı yaşamasına biraz da olsa engel oluyor. Christopher'a cidden çok üzüldüm. Belki bir şeyleri yanlış yapıyordu ama çok iyi biriydi. Ansel ile ayrılmaları beni mahvetti çünkü Chris bunu hak etmiyordu. Bu kitapta bence biraz pasifti. Önceki kitaplar kadar pek ön planda ya da çekici yönünü görmedim. Ama gerçekten ideal bir erkek olduğunu düşünüyorum. Umarım bizim görmediğimiz, okumadığımız bir yerlerde tekrardan birlikte olabilirler. Herkesin tekrar bir arada olması bence çok güzeldi. Sonunda sorunlar çözüldü, birbirlerine anlayış gösterdiler. Anladılar birbirlerini. Kylie'ye yeni bir partner bence harika oldu. Biraz olsun gerçekten sevileceği bir ilişkiye başlaması ona yarayacak bence. Tabi başlarlarsa. İlk kitaptan beri farkındaydık ki Kylie Dylan'a takıntılıydı. İkinci kitapta zaten çok sinirlenmiştim ona. Yaptığı hareketler yüzünden. İlahi Komedya'yı okumadım, ama okumayı düşünüyorum. Bu kitaptaki alıntılar beni baya etkiledi, merak uyandırdı içimde. Bakalım, okumanızı tavsiye ederim. Gerçekten zekice yazılmış ve derin anlamları olan bir kitaptı.
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
sekseğe de bir kitap gelir mi?
9/10
·384 syf.··
2026 9. kitabı
“Sen cehenneme gitme, ben ateşi buraya getiririm.” “Katil yakalandı Ansel ama sen hala kurban rolü yapıyorsun.”
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
10/10
·384 syf.··
2026 5. kitabı
·
4 günde okudu
·
Okunma: 28 Ocak 2026 20:56
Ophelia Valley kasabasını ve içindeki o gri karakterleri inanılmaz özlemişim... Öncelikle seriyi okumamış kimse bu kitabı da okumasın çünkü önceki kitaplardan farklı bir olayı anlatıyor olsa da
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
Bu kitap sabitli alıntımı değiştirdi.
10/10
·384 syf.··
Beğendi
·
2026 15. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 08 Şubat 2026 21:45
Her şeyden önce bu kitabı beğenmeye niyetim asla yoktu. Sobe incelememe bakarsanız ilk iki kitaba çok bayılmadığımı görürsünüz. Nasıl gelişti de kitaba 10 puan verdim hatta baya da etkilendim
1000Kitap
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
10/10
·384 syf.··
2026 16. kitabı
Offf nasıl bir finaldi bu böyle? En çok görmek istediğim epilog kısmı yoktu ve bu bir dramdır Bir kaç sene sonrasını görmek isterdim ama kesinlikle harika bir kitaptı özellikle son bölümlerdeki
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
Fizik katili karakterler derneği..
3/10
·384 syf.··
2026 1. kitabı
Acemice yazılmış, yazarın deneyimine yakışmayan bir kitap. Öncelikle en temel sorundan başlayalım. Kitap ilk yarıya kadar “Ben ne okuyorum?” diye sordurtuyor çünkü bir türlü konuya giremiyoruz.
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
10/10
·384 syf.··
Beğendi
·
2026 6. kitabı
·
14 günde okudu
·
Okunma: 02 Nisan 2026 22:23
H A R İ K A Y D I A R K A D A Ş L A R!!! Bayıldım. Tek kelimeyle BA-YIL-DIM.
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
Spoiler!
10/10
·384 syf.··
2026 1. kitabı
·
6 saatte okudu
·
Okunma: 07 Haziran 2026 05:15
Ve çarpışan arabalara geldiğimizde görevliye iki adet bilet uzattı. "Neden?" diye sormadan edemedim. "Çünkü kontrolü bırakmalısın,"dedi."Bazen sadece çarparsın,gözünü kapatıp
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma
Körebe #opheliavalleyserisi
8/10
·384 syf.··
Beğendi
·
2026 9. kitabı
Körebe (Ophelia Valley Serisi-3) #ngkabal #dexyayınları #okudumbitti #okuyucuyorumu Herkese selam Bugün #ngkabal 'ın kaleminden yeni çıkan Ophelia Valley Serisi üçüncü ve son kitabı "Körebe" nin yorumuyla karşısındayım. Konusu: "Ophelia Valley kasabasında sular bir türlü durulmadı. Amigo kızlarımız Ansel, Kylie ve Maddie gizemli mesajlarla uğraşırken, haklarında çıkan haberler gerilimi iyice arttırdı. Herkesin gözleri üzerlerindeydi, ancak hayatta kalmalarından hiç de memnun olmayan birileri karanlığa gizlenmiş onları seyrediyordu. Kasabada dolaşan “günahkârlar listesi”nde ismi geçen genç erkeklerin kaybolmasının ardından, Kylie de arkasında iz bırakmadan kayıplara karıştı. Geçmişin hayaletleri bir kez daha musallat olduğunda Ansel, kendisini çalmaması gereken bir kapının önünde buldu. Şimdi herkes sırayla avlanırken, kurtulmak için tırmandıkları cehennem basamaklarında günahlarıyla yüzleşiyor." Yorumu: Bu sefer de Ansel, Kylie ve Maddie büyük bir kaosun içinde debelenirken buldular kendilerini Ama Ansel bu kaosu bozmak için elinden geleni en başından sonuna kadar yaptı. Özellikle de son sahneler çok çarpıcı ve heyecanlıydı. Yazarın kalemine, yüreğine ve emeklerine sağlık diyorum ve sizleri bu güzel kitapla baş başa bırakıyorum. Benden şimdilik bu kadar Hepinize keyifli okumalar ve bol kitaplı günler dilerim sevgili kitap kurdu dostlarım benim (+18) .
KörebeN. G. Kabal · Dex Kitap · 2025101 okunma

Yazar Hakkında

N. G. KabalYazar · 13 kitap
1994 yılında halen yaşamakta olduğu İstanbul’da doğdu.Güzel Sanatlar fakültesinde Mimari Restorasyon eğitimi aldı. 16 yaşında yazdığı ilk uzun roman olan Gecenin Hikayesi fantastik türünde kaleme alınmıştır. Serinin ilk kitabı Aylema 2017 yılında, ikinci kitabı Aşeka 2019 yılında basıldı. 17 yaşında yazdığı genç kurgu türündeki Bugün Adımı Sen Koy isimli kitabı da geçtiğimiz yıl raflarda yerini alarak okuyucusuyla buluşmuştur.