Fearless
2026 12. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2026 02:01
Kelimeler kifayetsiz çok sevdiğim bir başka seri daha bitti... Kai Azer benim fazlasıyla içselleştirdiğim bir karakter oldu. Gerek düşünme yapısıyla gerek anlayışıyla bazen de o kadar küçük bir hareket yapıyordu ki aslında Pae'nin en ihtiyacı olan o şey oluyordu. Bu kitapta, serinin son kitabı olmasından kaynaklı, zaten bir hüzün vardı. Pişmanlık, kabulleniş ve sonsuz bir sevgi vardı. Sonuna kadar bir koruma bir adama var ve bu kitabı daha da sevmeme sebep oldu. Paedyn karakteri ise o kadar güçlüydü ki kitabın ilk serisinin adının 'powerless' olduğuna sakın aldanmayın. Sevdiğini söylediği herkesin ölümünü gördüğü için sevdiği adama sevdiğini söyleyemeyen bir karakterdi. Tam bir 'hamam böceği' bu kadar güzel tarif edilemezdi. O kadar güzel sevdi ki Kai'ı, onun Malakai'ı... Aslında yapmak istemediği her şeyi yapmak zorunda kaldı ve bunları yapmak onu eskisinden daha da güçlü kıldı. Pae karakteri benim için o kadar derin ki anlatamıyorum. Kıvrak zekası, hazır cevaplılığı güç'e olan hayranlığı beni hayran bıraktı kendine. Pes etmemek ancak bir insana bu kadar güzel yakışırdı. Herkese mutlaka önerdiğim bir kitap oldu. 10/10 Buraya çok sevdiğim bir alıntıyı bırakarak gitmek istiyorum. . . . "Yalan söyleyebilir, senin bir hırsıza yakışır şekilde her düşüncemi ve kalp atışımı çaldığını söyleyebilirdim ama zaten her şeyim sana ait. Pae, sen benim kaçınılmazımsın.” Lauren Roberts
FearlessLauren Roberts · Simon & Schuster Children's UK · 2025225 okunma