The Powerless Trilogy #3

İngilizce

Fearless ya da Fatherless
2026 9. kitabı
Okunma: 29 Mart 2026 14:38
Fearless bitti ve bu sefer de kitabı bitirmiş olarak yorumlarımı anlatacağımm, Fearless'i ilk okuduğumda yarım bırakmıştım, yaklaşık 200 sayfa okumuş ve aşırı bunalarak daha sonra geri dönmek
·%94 (501/528 syf.)·
Kitt öldükten sonra kitap daha çok sıkmaya başladı. Aslında Kitt'in kral halini değilde gerçekten Kai'nin kardeşi olduğu halini daha çok seviyordum. Belkide beni bu kitaba bağlayan şeylerden biriside Kitt ile Kai'nin kardeşliğiydi
·528 syf.·
2025 45. kitabı
Bir seri daha bitti! Son kitap bence gereksiz uzatılmış bu kadarına gerek yoktu zaten pek bir olay olmuyor flörtleşme haricinde ki 2. Kitabın sonunda okuyanlar anlayacaktır yasak aşk'a dönüşmesine rağmen hala kopamıyorlar neyse ki sonları heyecanlıydı bir kaç sır daha açıklandı geçmiş ve Paedyn'ın babasıyla ilgili , sonra da bitiyor zaten kitap.
2026 24. kitabı
İnsan bazen hiç tanımadığı birinin yalnızlığını hissedebilir. Yani son 100 sayfa hakkında konuşmak çok zor geliyor. Bu kitabı neden sesli okudum ki? Kitt'in partlarını onun sesinden okumak sahneleri bin kat ağır yaptı. Kai ile olan o "I forgot." sahnesini kabullenmek gerçekten çok zor. Bir ara donup kalmış vaziyette Kitt'i dinlediğimi fark ettiğimde ara vermem gerektiğini anlayıp hava almaya çıktım. Öyle ağır geldi. Kitabın ilk yarısında biraz sıkıldım. Yavaş akıyordu ama sonrasında bir nebze olsun açıldı. Kai'yi çok seviyorum ama seslendiren kişi onu öyle dramatik seslendirmiş ki kitap boyunca Kai'yi sürekli ağlar vaziyette hayal ettim. Daha iyi seslendirilebilirlerdi bence. Kurgu çok güzel bağlanmış. Öyle çok şaşırdım mı, hayır ama beklenmedik gerçeklerle yüzleştik. Yazarın seriyi gayet iyi sonlandırdığını düşünüyorum. İz bırakmak istedi ve başardı. Kai ve Paedyn arasındaki o atışmalı ilişki bana hep keyif verdi ve onlar bu sonu sonuna kadar hak ettiler. Onları iyi ki tanımışım. 2026 okuma listenizde olmasını önereceğim bir kitap.
Lauren Roberts dan Fearless incelemesi
2025 112. kitabı
Yen bir kitap ile geldim
Powerless
Powerless
kitapının son kitapı
Fearless
Keşke serinin tamamına inceleme yapabilseydim dediğim nadir seriler den bir tanesi. Çok beğendim.
2026 12. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2026 01:04
Powerless serisinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Serinin 3. kitabı ile sizlerleyim ve çok duygusalım. Lauren Roberts sen ne yazdın böyle? Hiç bitmesin istedim. Yazarımız kitabı harika bitirmiş ama ne kitaptı öyle?! Açık ara serinin en iyi kitabıdır nettt! Bayılarak okudum tüm seriyi fakat Fearless’in yeri başka benim için🩷 Travmalar/Geçmiş ile Yüzleşme Güven/İhanet Güç ve İktidar Mücadelesi Konusu; (SPOİLER İÇERİR) Reckless inanılmaz bir yerde sona ermişti ve Kitt Paedyn’ı gelini yapacağını söylemişti. Bu kitapta gerçekten de kraliçe oluyor Paedyn fakat İlya onu kraliçesi olarak kabul etmiyor. Hem bir sıradan hem de Kral Edric’in katili olduğu için kimse kabullenmiyor bu durumu. Yeni kral Kitt bu durumda yapılacak en iyi şeyin Paedyn’ın kendini kanıtlaması için tekrar sınavlara girmesi ve sınanması olduğunu düşünüyor ve İlya da bunu kabul ediyor. Eğer Peadyn bu zorlu sınavları atlatırsa kraliçe olmayı hakedecek demektir. Böylece bir sıradan ve seçkin evlenerek; birleşik bir İlya kurulacaktır. Eskisi gibi değil artık İlya’da herkes tekrar birarada yaşayabilecektir. Kitapta yine Paedyn’ın canı çıktı resmen. Kitt o ölsün diye her şeyi yapmış meğer; inanılmaz şeyler öğreniyoruz. Ayrıca Veba İlya’nın kendisinin yarattığı bir hastalıkmış?!! Neler neler… ben yine çok sevdim dostlarım romantasy türünün hakkını veriyor bence bittiği için duygusalım
2025 26. kitabı
Serinin son kitabı ne yazık ki beklentilerimi karşılamadı. Çok fazla mantık hatası vardı ve nedense böyle genç bir kalemden çıkmış ama baya bir yolu olan biri tarafından yazılmış gibiydi. Ana erkek karakter Kai yine sevemedim asla kafamda oturmadı eşleşmedi o karakter. Yani sanki ana erkek karakter kitaba girecekte o zamana kadar vakit geçiriyoruz bu karakterle gibi( güller ve dikenler sarayında olduğu gibi) ama öyle bir şey hiç olmadı. Başından sonuna kadar Pae ve Kai nin hikayesini okuduğumuzu söyleyebilirim. Kitt kitapta çok azdı bu da beni biraz üzdü. Dönüştüğü kişi daha da üzdü neyse spoiler vermeden söyleyebileceklerim bu kadar. Sonuç olarak sırf seriyi bitireyim diye okuduğum bir kitap oldu novellasını hiç merak etmiyorum onu okumayacağım.
2025 27. kitabı
açık konusmak gerekirse baslarda biraz sıkıldım yani ikinci kitapta da surekli bir tekrar vardı cunku bunda da ilk kitap donduk gibi oldu hevesim kactı biraz ama sonra cok guzel toparladı sasırdıgım cok sey oldu ben begendim zaten kai ve pae ikilisini o kadar cok seviyorum ki yani ANLATAMAM yavrularım
2026 74. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2026 17:09
Powerless serisinin final kitabının yorumu ile geldim. Çokta yazılması gereken bir kitap değildi.Sırf seri devam etsin diye yazılmıs bir kitap.Altı puanı hakeden bir kurgusu yoktu.Ama sevdiğim bir seri olduğu için bu puanı verdim.Birde Kai için. Ortaya çıkan bu kadar sırdan ikinci kitapta bahsedilmesi gerekirdi bir anda ortaya çıkmış gibiydi.Kitabın tek iyi yanı Pae ve Kai'nin arasındaki romantizmi okumaktı.Bemce seriye daha güzel bir final yakışırdı.
2026 12. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2026 02:01
Kelimeler kifayetsiz çok sevdiğim bir başka seri daha bitti... Kai Azer benim fazlasıyla içselleştirdiğim bir karakter oldu. Gerek düşünme yapısıyla gerek anlayışıyla bazen de o kadar küçük bir hareket yapıyordu ki aslında Pae'nin en ihtiyacı olan o şey oluyordu. Bu kitapta, serinin son kitabı olmasından kaynaklı, zaten bir hüzün vardı. Pişmanlık, kabulleniş ve sonsuz bir sevgi vardı. Sonuna kadar bir koruma bir adama var ve bu kitabı daha da sevmeme sebep oldu. Paedyn karakteri ise o kadar güçlüydü ki kitabın ilk serisinin adının 'powerless' olduğuna sakın aldanmayın. Sevdiğini söylediği herkesin ölümünü gördüğü için sevdiği adama sevdiğini söyleyemeyen bir karakterdi. Tam bir 'hamam böceği' bu kadar güzel tarif edilemezdi. O kadar güzel sevdi ki Kai'ı, onun Malakai'ı... Aslında yapmak istemediği her şeyi yapmak zorunda kaldı ve bunları yapmak onu eskisinden daha da güçlü kıldı. Pae karakteri benim için o kadar derin ki anlatamıyorum. Kıvrak zekası, hazır cevaplılığı güç'e olan hayranlığı beni hayran bıraktı kendine. Pes etmemek ancak bir insana bu kadar güzel yakışırdı. Herkese mutlaka önerdiğim bir kitap oldu. 10/10 Buraya çok sevdiğim bir alıntıyı bırakarak gitmek istiyorum. . . . "Yalan söyleyebilir, senin bir hırsıza yakışır şekilde her düşüncemi ve kalp atışımı çaldığını söyleyebilirdim ama zaten her şeyim sana ait. Pae, sen benim kaçınılmazımsın.”

Lauren RobertsYazar · 0 kitap
Lauren has lived in Michigan her whole life, making her very familiar with potholes, snow, and various lake activities. She has the hobbies of both a grandmother and a child, i.e., knitting, laser tag, hammocking, word searches, and coloring. Powerless is her debut novel, and she hopes to have the privilege of writing pretty words for the rest of her life.