Nişanlı. Aldatılmış. Kaderleri Aynı?

Fearless

İngilizce
Orijinal Ülke:
Amerika Birleşik Devletleri

2026 33. kitabı
Yemin ediyorum anksiyetemi geçirecek bölümlere geleyim diye nefes almadan okudum, bilin bakalım ne oldu? O bölümler son 50-100 sayfaya tekabül etti! Sorum şu, Reva mı bu?
2025 184. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2025 00:00
Herkese selamlar Bugün size cok severek okudugum #thepowerlesstrilogy serisinin son kitabi olan #fearless ile geldim. Seri en basindan bu yana benim beklentimi karşıladı ve son kitapta da istediğimi
2026 8. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2026 01:51
İlk kitap harika novella okey 2. Kitap da iyiydi ama 4 de olanlar baş karakterlerin çok güçlüyken bu kadar güçsüz ve ne yapacaklarını bilmez halde olmaları beni delirtti kittin hastalıktan ölmesi gerekti kai yüzünden değil büyük kötülük oldu kai ya
2025 153. kitabı
Ah ahh bir serinin daha sonu İlk kitaptan beri bağlandığım bir seri ve her kitabı beni heyecanla sürükledi. Pae’nin cesareti, gücü, duruşu unutmayacaklarım arasında. Kai ile uyumu, her kitapta artan
2025 124. kitabı
Çok bilinen ve çok sevilen birkaç fantastik ve distopik serinin, neredeyse homojen sayılabilecek kıvamdaki bir karışımı olan bu seriyi ben çok sevdim, aşırı sevdim yahu…. Serinin son kitabına çok temkinli yaklaştığımdan mıdır?, aşırı dikkatli okumaya çalıştığımdan mıdır?, çoğu spoileri zaten bildiğimden midir? bilemiyorum ama son kitaptaki fazlasıyla çok olan aksiyonlar, dramlar, entrikalar beni pek şaşırtmadı, şokta etmedi. Kitt e karşı zaten hep önyargılıydım, bir hinlik bir cinlik bekliyorum ondan. Dolayısıyla da onun cephesinde olanlara karşı bir nefret duygum da oluşmadı. Geriye bana kaldı mı sevgi ve aşk duygusu. Ee bende onları hunharca içime çektim ve hunharca da tükettim.:) Ana karakterler Kai ve Pae kadar ekşi, tatlı ve tuzlu olmasaydı tabi ki seri hakkında çok farklı şeyler yazıyor olurdum. Ama Kai ve Pae nin aşklarının leylalık seviyesine ve şapşikliklerine o kadar bayıldım ki, aşırı bayıldım. Kıskançlıktan çatlatacak seviyeye getiren aşırılıkta sevimli, uyumlu, komik ve çekiciydiler. Velhasılı seriyi okuduğum için çok mutluyum. Yazımı çok akıcıydı, okuması keyifli, tatlı, komikti ve tabi ki diğer herşeyler Kai idi, Kai idi. O iki gamzenle nasıl da güzel sevdin be adam. Böyle bir sevgiye, adanmışlığa maruz kalamayan, yandan çarklısını bile göremeyen biz fani kadınlar için çok sinir bozucu durumlar.:))) Ayrıca belirtmek isterim ki; serinin içeriği tertemizdi, bolca flört ve küçük datlı ama anlamlı buseler vardı sadece.
Kitap Yorumu
2025 80. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2025 02:29
öncelikle kitap beklediğim kadar kötü değildi. hatta çok beğendiğim, güzel yazıldığını düşündüğüm bazı sahneler de vardı ve hatta inanır mısınız ben bu serinin bütün orijinalsizliğine rağmen
2025 66. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2025 19:52
Nasıl yorum yazacağımı bilemiyorum. Kai benim için çok değerliydi. Hala da öyle ama aşkına kavuşmasına bile sevinemedim. Üçüncü kitap battıkça battı. Gereksiz dramlar, sırlar, aksiyonlar. Genellikle serilerin son kitapları çok sevilir ama bu çorba olmuş. Spoi ola bilir belki bilmiyorum. Kai Pae'i bulub getirdi. Ilk önce getirmemeliydi. Krallığa döndüler biraz da aşık olarak döndüler. Paenin aşkı sorgulanır çünkü arendaki dövüş dışında kalbinden geçenleri pek göremedik. Ama Kai ben ondan aşkı için savaşmasını, Krallığı bile yakmasını bekliyordum ama o Mecnun gibi ahu zar eylemekle meşgul. Kitap son 400 sayfaya kadar ikisi arasında flört, yakınlaşma , azıcık kıskançlık okuduk. Son 100 sayfa da yazar ne bulmuşsa, aklına ne gelmişse yazmış. Hiç aklıma gelmezdi Kitt için üzüleceğim. Bana göre kardeşinin hoşlandığı kıza ta en başından sulanan bir adam. Ama son 50 sayfa da adam kötü biri olup çıktı. Sanki yazar Kai ve Pae'i nasıl bir araya getireceğini bilememişte böyle bir şey düşünmüş. Babasından bile kötü oldu. Bunu diğer üç kitapta azar azar görseydik belki inandırıcı olurdu ama 3 kitaplık bir seri de son anda görünce adam " he yav he en kötüsü sensin" oluyor. Yani bütünüyle son olaylar da hic birinde vauv olmadım. Artık bitse de gitsek havasındayım. Kai karakterini aşırı sevdim. Benim hüzünlü kekim ama fazla korkak karakter malesef. Pae kararsız bir tip. Birinci kitaptan eh işte de son iki kitapta sevmedim kendisini. Son olarak da okumasanız da bir şey kayıp etmezsiniz.
2025 125. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2025 19:21
Helloo 2025 yılıma damga vuran, uzunca süre kalbimde yer edecek olan o seriye veda ediyorum.
Fearless ya da Fatherless
2026 9. kitabı
Okunma: 29 Mart 2026 14:38
Fearless bitti ve bu sefer de kitabı bitirmiş olarak yorumlarımı anlatacağımm, Fearless'i ilk okuduğumda yarım bırakmıştım, yaklaşık 200 sayfa okumuş ve aşırı bunalarak daha sonra geri dönmek
FearlessLauren Roberts · Simon & Schuster Children's UK · 2025223 okunma
·%94 (501/528 syf.)·
Kitt öldükten sonra kitap daha çok sıkmaya başladı. Aslında Kitt'in kral halini değilde gerçekten Kai'nin kardeşi olduğu halini daha çok seviyordum. Belkide beni bu kitaba bağlayan şeylerden biriside Kitt ile Kai'nin kardeşliğiydi
FearlessLauren Roberts · Simon & Schuster Children's UK · 2025223 okunma

Lauren RobertsYazar · 0 kitap
Lauren has lived in Michigan her whole life, making her very familiar with potholes, snow, and various lake activities. She has the hobbies of both a grandmother and a child, i.e., knitting, laser tag, hammocking, word searches, and coloring. Powerless is her debut novel, and she hopes to have the privilege of writing pretty words for the rest of her life.