2026 58. kitabı
TAVŞANCIK MAYMUNA KARŞI VE IŞIK HIZINDA AYE Kahkaha Garantili Çılgın Maceralarla Dolu! Ormana Hoş Geldin! Burada İcatlar Kontrolden Çıkıyor! Herkese Merhabalar... Çok severek okuduğum serinin son kitabı ile geldim. Evet son kitapta çok güzeldi ve birbirinden güzel kitaplar olan seriye yenileri de eklenecek. Elinize alır almaz hızla okunan eğlendiren bu tatlış seriyi çok seviyoruz. Çizgi roman severler olarak bayıldık. Renkli sayfalar, kaliteli bir çeviri ve baskı. Çizimler öyle güzel ki konuya öyle birebir örtüşüp sizi hikaye içinde tutuyor ki elden bırakmadan okunuyor. Okuyucu daha ne ister ki. Hem eğlenceli hem de keyifli Yine ve yine ve de yine çok sevildi. Tavşancık ve Maymun yine karşı karşıya... Maymun tabi ki yine durduğu yerde durmuyor yine kurnazlık ,Tavşancık da onu durdurmanın peşinde. Tabi her kitapta yeni eklenen ve kendi hikâyeleri ile dahil olan karakterler ile heyecan daha da artıp, tempo düşmeden devam ediyor. Bu kitapta da süper hızlı koşusu olan Aye geliyor. Kitaba ayrı da bir renk geliyor. Tabi ki sadece onunla da kalmıyor. Absürt mizah olunca eğlenceye de olaylarda da doyulmuyor. Eee dondurma canavarı mı dersiniz? Işın tabancaları mı? Yoksa çılgın icatlar mı? Neler yok ki Bu seri size çok iyi gelecek çok. tavsiye ediyorum. #tavşancıkmaymunakarşıveışıkhızındaaye #seldacacomments #vuslatınkitapkurtları
Tavşancık Maymun’a KarşıJamie Smart · The Kitap Yayınları · 202568 okunma