2026 29. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2026 11:09
Nihayet herkesin okuduğu o kitabı ben de okudum. Ve söyledikleri kadar eğlenceli ve tatlı olduğuna karar verdim. Böyle bir hayalet bana da musallat olabilir ama Harriet'in şansı bizde olmaz. Bizi bulsa bulsa korkunç akrabalar bulur. Hikayeye başladığımda aklıma Dickens'ın eseri geldi. Çok da severim, bütün noel hikayeleri ondan doğmuştur malum. Ama buradaki hayalet çok tatlı üstelik yakışıklı. Daha da önemlisi musallat olduğu kadın dünyalar tatlısı ve renkli kişilikli. Bu işte bir gariplik var Çünkü Noel Ruhu Nolan, her zaman kötü karakterli kişilere bulaşmıştır. Bu arada Harriet denen kadın zavallıcığı çok uğraştırdı. Zavallı Nolan'ın en zor görevi bu kadın olmalıydı itiraz etti tabii bu duruma. Ama sonra şefi, evet şefi her şeyin bir sebebi olduğunu söyleyince kaldı tabii. Sonra bu ikisi eski anılara gittiler. Ama Harriet'in hiç kötülüğü yoktu, daha çok eski acıları depreşiyordu. Üstelik Nolan'da garip şeyler olmaya başlamıştı. Rüya görüyordu, bir şeyleri hissedebiliyordu. Burada neler oluyordu? Neler olmuyor ki, bizde sonradan öğrendik her şeyin aslını çok sevdik. Azcık yetişkin içeriklidir ama pek Bi sevdim tam not verdim. #iyiruhlar #noelstory #okudumbitti #blogger
İyi RuhlarB. K. Borison · Nox Yayınları · 202568 okunma