2026 13. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2026 00:29
"En Umut kırıcı işlerden biri de henüz geçirmemiş bir yol geçmektir." Alıntı Üç kısa #jacklondon öyküsünün bulunduğu kitap, birkaç saatte okuyabileceğiniz sayfa sayısına sahip. Beyaz Sessizlik, Güneşin Oğlu ve Yüz Karası isimli öyküler içinde. Çetin kış şartlarınnda yaşam mücadelesi, insanın bitmek tükenmek bilmeyen hırsı, açgözlülükgü , zaman zaman nasıl acımasız bir canavara dönüşebileceginin resmedildiği üç hikâye. Ağır okumalarınız sonrası kafayı dinlemek için, okuyabilirsiniz. Ya da klasik kitaplar okumaya yeni yönelen insanlar için bir geçiş kitabı da olabilir. Çok fazla öykü kitabı okuyan ya da çok fazla klâsik okuyan okurların çok sade bulacağını düşündüğüm #beyazsessizlik kitabını buraya bırakıyor ve herkese keyifli okumalar diliyorum. Yayınevinin kitaplarıyla yeni tanışmaya başladım ve özellikle yazı puntosuna bayıldım. Kesinlikle gözü yorumladığı gibi büyüklükleri okuma hızını olumlu yönde artırıyor. Siz yayınevinin kitaplarıyla tanıştınız mı? Büyük yazı puntosu sizin de kitaplarda aradığınız özelliklerden biri mi? Hadi yorumlarda buluşalım
Klasikler
Beyaz SessizlikJack London · Puslu Yayıncılık · 2019349 okunma