Puan vermedi·88 syf.····Okunma: 19 Şubat 2026 13:57 “Kimin hayatında yanlış yaşanmış bir aşk yoktu ki?”
Doğru, herkesin hayatında yaşanmış yanlış bir aşk vardır. Yanlışı kabul etmekte önemli bu durumda tabi yanlış olduğunu farketmeden her defasında körü körüne sorgulamadan gitmekte var. Aziz bey in yaptığı tam olarak bu günün sonunda sadece aşık oldu ve sonuna kadar gitti diyebiliriz ama bir başka ihtimali düşünmedi karşısındaki kişinin onu sevmeme ihtimali kimse düşünmek istemez ama böyle bir gerçek var. Maryam uğruna her şeyini ailesi dahil arkasında bırakıp ülke değiştiren dilini bile bilmediği yere giden Aziz bey ama günün sonunda yine dersini almayan burnu havada olan inadım inat diyen bir Aziz bey.
Kendi hayatını kabul edip yaşayıp gitmesi gerekirken tek başına hayat geçmez yanımda beni dinleyen biri olması gerek diye bencilce düşünüp Vuslat’ın hayatınıza sevgisizlikle geçirmesine neden olan Aziz bey … Böyle bir evlilik yapmayı hiçbir kadın istemez hergün işlerini görev gibi yapıp günün sonunda karşısındaki kişiden sevgi dilenmek insan için daha büyük acı ne olabilir ki?
Hayatının sonunda gelen sevgi insanı ne kadar tatmin edebilir?
Başlarda Aziz bey için üzülsemde kitabı bitirdiğimde ne kadar gıcık olduğumu anlatamam kısa sürede bitecek akıcı bir kitap herkesin kendi dersini çıkaracağı olaylar bulacağından eminim okumak isteyenlere şimdiden iyi okumalar dilerim.